Articles Published in Other Journals
Dokuz Katmanlı Troya Mutfağı
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, vol.3, no.2, pp.17-34, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
OLEATURİZM VE GASTRONOMİ TURİZMİNDE ZEYTİNYAĞININ YERİ
TURKTOB, no.29, pp.38-40, 2019 (Non Peer-Reviewed Journal)
Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol.3, no.14, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, vol.1, no.1, pp.12-25, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Turizm Alanında Yazılmış Olan Gastronomiye İlişkin Tezlerin Bibliyometrik Profili
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.5, no.2, pp.345-354, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Coğrafi Kimliğin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Rolü: İnegöl Köftesi Örneği
Eko-gastronomi Dergisi, vol.1, no.2, pp.47-59, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Gastronomi Turizminin Destinasyon Pazarlamasına Etkisi
Türktarım Dergisi, vol.206, pp.23-28, 2012 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi
THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 26 - 28 September 2019, pp.283-290
Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü
International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Turkey, 27 - 28 June 2018, pp.86
The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel
Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosnia And Herzegovina, 26 - 29 April 2018, vol.4, pp.13
Ön Lisans Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümlere Göre Çoklu Zeka Alanlarının Belirlenmesi: Ezine Meslek Yüksekokulu Örneği
VII: Uluslararası Eğitimde Araştırma Kongresi, Çanakkale, Turkey, 27 - 29 April 2017, pp.1
Dining as a Socialization Tool. An Assesment of Mevlevi Cuisine
XII. European Conference on Social and Behavioral SciencesCatania, Sicily, Italy – January 25-28, 39., Catania, Italy, 25 January 2017
Coğrafi Kimliğin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Rolü İnegöl Köftesi Örneği
Ulusalararası İnegöl Tarih ve Kültürü Sempozyumu, 14 - 16 November 2016
Yöneticilerin Akademik Yayınlara İlişkin Tutumları: Çanakkale Otelleri Örneği
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Turkey, 20 - 23 October 2016, vol.1, no.17, pp.537-545
SOSYALİZASYON SÜRECİNDE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
Uluslararası Gastronomi turizmi Kongresi İzmir, İzmir, Turkey, 10 - 12 December 2015, pp.22
Turizmin Karikatürize Halleri Turizm Karikatürlerinin Gösterge Bilim Semiyoloji Ve İçerik Analizi İle İncelenmesi
16. Ulusal Turizm Kongresi,, Çanakkale, Turkey, 12 - 15 November 2015, pp.36-57
Şarap Turizminin Önündeki Yasal Engeller: Bozcaada Şarap Turizmi Örneği
15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Turkey, 13 - 16 November 2014, pp.1373-1385
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Duyusal Markalamanin (Markethink) Uygulanabilirliği Üzerine Kuramsal Bir Model Önerisi
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi,, Aydın, Turkey, 4 - 05 April 2014, pp.1207-1213
What Means Turkish Coffee in Our Culture
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.568
As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants
he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.565
Turizm Sektöründe Butik Üretimin Uygulanabilirliği
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Turkey, 6 - 09 December 2012, pp.747-762
Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi
13. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey, 6 - 09 December 2012
Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Katkısı
13. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Turkey, 6 - 09 December 2012, pp.1373-1385
Books & Book Chapters
Gastronomi ve Psikoloji
in: Disiplinlerarası Bakış Açısı İle Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.79-96, 2021
SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
in: SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.97-116, 2021
Ekoturizm ve Çevre İlişkileri
in: Ekoturizmi Anlamak, Aslı Özge Özgen Çiğdemli, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.12-23, 2021
Eating Out Behaviors of Tourists
in: Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu,Özgür Yayla,Alper Işın,Turhan Çetin, Editor, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, pp.215-228, 2020
EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR
in: Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla“YEŞEREN TURİZM”, Özkök Ferah, Yıldırm Hacı Mehmet, Mercan Şefik Okan, Editor, Paradigma Akademi, 2018
CHAPTER IITOURIST BEHAVIOR AND FOOD ANDBEVERAGE CONSUMPTION
in: New Approaches In Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Gece Kitaplığı, Çanakkale, pp.41-60, 2017
Tedarik Zinciri Yönetimi
in: Çağdaş Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar, 978-605-4393-73-2, Editor, Paradigma Yayınları, İstanbul, pp.243-262, 2015