Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 26 - 28 September 2019, pp.283-290

Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü

International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Turkey, 27 - 28 June 2018, pp.86

The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosnia And Herzegovina, 26 - 29 April 2018, vol.4, pp.13

Dining as a Socialization Tool. An Assesment of Mevlevi Cuisine

XII. European Conference on Social and Behavioral SciencesCatania, Sicily, Italy – January 25-28, 39., Catania, Italy, 25 January 2017

SOSYALİZASYON SÜRECİNDE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

Uluslararası Gastronomi turizmi Kongresi İzmir, İzmir, Turkey, 10 - 12 December 2015, pp.22

What Means Turkish Coffee in Our Culture

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.568

As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants

he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.565

Turizm Sektöründe Butik Üretimin Uygulanabilirliği

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Turkey, 6 - 09 December 2012, pp.747-762

Books & Book Chapters

Gastronomi ve Psikoloji

in: Disiplinlerarası Bakış Açısı İle Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.79-96, 2021

SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

in: SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.97-116, 2021

Ekoturizm ve Çevre İlişkileri

in: Ekoturizmi Anlamak, Aslı Özge Özgen Çiğdemli, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.12-23, 2021

Eating Out Behaviors of Tourists

in: Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu,Özgür Yayla,Alper Işın,Turhan Çetin, Editor, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, pp.215-228, 2020

EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR

in: Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla“YEŞEREN TURİZM”, Özkök Ferah, Yıldırm Hacı Mehmet, Mercan Şefik Okan, Editor, Paradigma Akademi, 2018

Dining Table As A Socialization Tool: An Assessment Of Mevlevi Cuisine

in: Communication and Digital Media, Hasan Arslan/ Mehmet Ali İçbay/ Madalina Tomescu, Editor, ISSR, pp.245-251, 2017

CHAPTER IITOURIST BEHAVIOR AND FOOD ANDBEVERAGE CONSUMPTION

in: New Approaches In Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Gece Kitaplığı, Çanakkale, pp.41-60, 2017

Tedarik Zinciri Yönetimi

in: Çağdaş Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar, 978-605-4393-73-2, Editor, Paradigma Yayınları, İstanbul, pp.243-262, 2015