Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.283-290

Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü

International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.86

The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.13

Dining as a Socialization Tool. An Assesment of Mevlevi Cuisine

XII. European Conference on Social and Behavioral SciencesCatania, Sicily, Italy – January 25-28, 39., Catania, İtalya, 25 Ocak 2017

SOSYALİZASYON SÜRECİNDE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

Uluslararası Gastronomi turizmi Kongresi İzmir, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.22

What Means Turkish Coffee in Our Culture

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 24 Ekim 2013, ss.567

As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants

he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.565

Turizm Sektöründe Butik Üretimin Uygulanabilirliği

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.747-762

Yavaş Turizmde Coğrafi İşaretlemenin Önemi

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ

HALK GASTRONOMİSİ, Mehmet AÇA, Ömür CEYLAN, Sezen GÜNGÖR, Editör, Motiv Vakfı, İstanbul, ss.277-286, 2022

Marmara Bölgesi

GASTRONOMİ REHBERLİĞİ, Hande AKYURT KURNAZ, Alper KURNAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.268-302, 2022

Gastronomi ve Psikoloji

Disiplinlerarası Bakış Açısı İle Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-96, 2021

Ekoturizm ve Çevre İlişkileri

Ekoturizmi Anlamak, Aslı Özge Özgen Çiğdemli, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.12-23, 2021

SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-116, 2021

ÇANAKKALE

TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, YAZICIOĞLU İRFAN, SORMAZ ÜMİT, CANBOLAT CİHAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.773-782, 2021

Gastronomi ve Psikoloji

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Güler, Ozan; Akdağ; Gürkan; Kale, Anıl, Editör, Detay Yayıncılık, ss.79-96, 2021

Ekoturizm ve Çevre İlişkileri

EKOTURİZMİ ANLAMAK, ÖZGEN ÇİĞDEMLİ Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.12-23, 2021

Hypermetropia in Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Editör, Peter Lang AG, Berlin, ss.179-190, 2021

“Hypermetropia” in Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan YAZICIOĞLU Özgür YAYLA , Dr. Alper IŞIN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.179-190, 2021

Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Yönetimi

Sürdürülebilir Gastronomi, Özkya Durulu Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-117, 2021

Eating Out Behaviors of Tourists

Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu,Özgür Yayla,Alper Işın,Turhan Çetin, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.215-228, 2020

Eating Out Behaviors of Tourists

Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan / Yayla, Özgür / Işın Alper/ Çetin Turhan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.215-227, 2020

Ege Bölgesi

Turist Rehberliğine Yönelik 7 Bölge Müzeler, Kurnaz Akyurt Hande, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-98, 2020

EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “YEŞEREN TURİZM” , Ferah ÖzkÖK, Hacı Mehmet YILDIRIM, Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma, Ankara, ss.113-124, 2018

EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla“YEŞEREN TURİZM”, Özkök Ferah, Yıldırm Hacı Mehmet, Mercan Şefik Okan, Editör, Paradigma Akademi, 2018

CHAPTER IITOURIST BEHAVIOR AND FOOD ANDBEVERAGE CONSUMPTION

New Approaches In Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Çanakkale, ss.41-60, 2017

Dining Table As A Socialization Tool: An Assessment Of Mevlevi Cuisine

Communication and Digital Media, Hasan Arslan/ Mehmet Ali İçbay/ Madalina Tomescu, Editör, ISSR, ss.245-251, 2017

Tedarik Zinciri Yönetimi

Çağdaş Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar, 978-605-4393-73-2, Editör, Paradigma Yayınları, İstanbul, ss.243-262, 2015

Ansiklopedide Bölümler

Turizm Ansiklopedisi Cilt VIII

Detay Yayıncılık, ss.370-370, 2022

Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.138-139, 2022

Turizm Ansiklopedisi Cilt VII

Detay Yayıncılık, ss.103-104, 2022

Metrikler

Yayın

67

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları