-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2019 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2002 Öğretim Görevlisi Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
1995 - 2002 Araştırma Görevlisi
Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1995 Okutman
Anadolu Üniversitesi, Bilecik Myo, Gıda Teknolojisi
-
2015 - 2018 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2004 - 2010 Fakülte Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2024 - 2027 Gıda Bileşenleri ve Yeni Gıdalar Komisyonu
Bakanlık, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü, Gıda Bileşenleri ve Yeni Gıdalar Komisyonu
-
BEZELYE ESASLI İÇECEK ÜRETİMİNDE FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Tuncel N. B. (Danışman)
A.Emre(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
KURUTULMUŞ BUĞDAY UNU ÜRETİMİNDE İNFRARED TEKNOLOJİSİNİN KULLANILABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI VE İNFRARED DESTEKLİ RİBBON MİKSERİN TASARIM PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Tuncel N. B. (Danışman)
F.KORKMAZ(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Nohut çimlendirme koşullarının optimizasyonu ve erişte üretiminde kullanım olanaklarının incelenmesi
Ekici L., Tuncel N. B. (Eş Danışman)
H.POLAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
MİKRODALGA UYGULAMASININ BUĞDAY, ARPA VE ÇAVDAR UNLARININ NİŞASTA ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Tuncel N. B. (Danışman)
Ö.TOK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Isıl İşlem Uygulamasının Dehidre Patates ve Patates Ununun Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkisi
B.Alptuğ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Olgunlaşmamış Pirinç Ununun Çerez Tipi Ekstrüde Ürün Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
B.Burak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Stabilize Ham Pirinç Tanesi Ununun Glutensiz Ekmek Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
M.ÖZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kinoa’nın Erişte Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
S.ENE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Ham Pirinç Tanesinin İnfrared (Kızılötesi) Enerji İle Stabilizasyonu
F.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Ultrases Uygulamasinin Baklagil Kepeklerine Etkisi ve Baklagil Kepeği Katkili Erişte Üretimi
E.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Ultrases Uygulamasının Bazı Bakliyat Çeşitlerinde Nişasta Üretimine ve Yapısına Etkisi
M.KARAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Ülkemizde İşlenen Bazı Çeltik Çeşitlerinin Kalite ve Besinsel Özelliklerinin İncelenmesi
D.ÖZİPEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Infrared (Kızılötesi) Uygulamasının Keten Tohumunun Kimyasal ve Duyusal Özellikleri ile Siyanojenik Glukozid İçeriğine Etkisi ve İşlenmiş Keten Tohumunun Tarhanada Kullanımı
A.UYGUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Çeltik Yan Ürünü Olan Kepeğin İnfrared (Kızılötesi) ile Stabilizasyonu ve Elde Edilen Stabilize Kepeğin Gıda Ürünlerinde Değerlendirilmesi
N.YILMAZ(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Feijoa (Acca Sellowiona)’nın Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması, İnfrared Kurutma Yöntemi ile Kurutma Parametrelerinin Belirlenmesi
N.KURTAR(Öğrenci), Doktora, 2013 -
İnfrared Kurutma Yönteminin Kurutulmuş Mantı Kalitesi Üzerine Etkisi
N.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bozcaada’da Üretilen Kırmızı Şaraplarda Üretim Aşamalarının Antioksidan Yapıları Üzerine etkisi
G.ATAOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Çanakkale Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Buğdayların Ekmeklik Kalitesine Çeşit ve Çevre Faktörlerinin Etkisi
Ö.ERYAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı Tahıllardan Üretilen Malt Unlarının Akrilamid Düzeylerinin Belirlenmesi
Z.KÜÇÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Farklı Kurutma Tekniklerinin Mısırın Fiziksel Kimyasal ve Toksikolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
N.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Bazı Katkı Maddeleri İle Süneli Unların Teknolojik Özelliklerinin Düzeltilebilmesi Konusunda Bir Araştırma
P.ALTIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007