Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Gıda ve kanser

DÜNYA GIDA , ss.86-92, 2008 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LEGUME-BASED MILK SUBSTITUTES

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47, (Özet Bildiri)

Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2022, ss.1, (Özet Bildiri)

Pirinç kepeği yağı depolama stabilitesinin kemometrik yöntem ile tespit edilmesi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.368-374, (Tam Metin Bildiri)

İNFRARED KURUTMA İŞLEMİNİN BAZI İNSTANT GIDALARIN ÜRETİMİNDE KULLANIMI

Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.111, (Özet Bildiri)

FREE AND BOUND PHENOLICS AND ANTIOXIDANTS IN RAW AND INFRARED STABILIZED IMMATURE RICE GRAIN

IX International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2018”, 4 - 07 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

Olgunlaşmamış Pirinçten Ekstrüde Çerez Üretimi: Stabilizasyon ve Ekstrüzyon Koşullarının Etkisi

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

The effect of infrared stabilization on tocopherol, gamma-oryzanol, thiamine and riboflavin contents of immature rice grains

3. International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.741, (Özet Bildiri)

Infrared stabilization of immature rice grain

3. International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), 3 - 07 Mayıs 2017, ss.667, (Özet Bildiri)

The effect of infrared stabilization on tocopherol, gamma-oryzanol, tiamine and riboflavin contents of immature rice grains

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

The effect of ultrasound assisted extraction on yield and some properties of legume starches

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.92, (Tam Metin Bildiri)

The effect of ultrasound treatment on phenolics and antioxidant capacity of some legume brans

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.332, (Tam Metin Bildiri)

The effect of ultrasound treatment on physical properties of some legume starches

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.279, (Tam Metin Bildiri)

Ülkemizde işlenen bazı çeltik çeşitlerinin kalite ve biyoaktif özelliklerinin incelenmesi.

Konuralp Çeltik Çalıştayı, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015, (Tam Metin Bildiri)

Pirinç Kepeğinin İşlenmesi ve İnsan Beslenmesindeki Önemi

ULUSLARARASI KATILIMLI KONURALP ÇELTİL ÇALIŞTAYI, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015, ss.35, (Özet Bildiri)

Pirinç kepeğinin işlenmesi ve insan beslenmesindeki önemi

Konuralp Çeltik Çalıştayı, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015, (Özet Bildiri)

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66, (Özet Bildiri)

Kısa ve Orta Dalga Infrared (Kızılötesi)ile Çeltik Kurutmanın Pirinç Randımanı ve Enerji Tüketimi Üzerine Etkisi

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.107-108, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66, (Özet Bildiri)

Infrared (Kızılötesi) Kurutmanın Domatesin Toplam Fenol, Antioksidan Kapasite ve Hidroksimetilfurfural Miktarına Etkisi

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.105-106, (Özet Bildiri)

İnfared (Kızılötesi) uygulamasının keten tohumunun siyanojenik glukozid içeriği ve besinsel özellikleri üzerine etkisi

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.15, (Özet Bildiri)

Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient (Sözlü Bildiri)

7th International Congress Flour-Bread, Opatija, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40, (Özet Bildiri)

Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient (Sözlü sunum)

7th International Congress Flour-Bread, Osijek, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40, (Özet Bildiri)

Meyve ve Sebze Kurutma için Infrared Kurutucu Tasarımı

II. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2013, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

Middle Infrared Drying Of Tomato

XXXIV CIOSTA CIGR V Conference 29 June -01 July, Efficient and safe production processes in sustainable agriculture and foresty,, Viyana, Avusturya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.101-104, (Özet Bildiri)

The effect of infrared drying on ß-carotene and lycopene content of tomato

International Food Ccongress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

Parsley drying with modified household microwave oven.

International Food Congress- Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1095, (Özet Bildiri)

Nuclear magnetic resonance spectroscopy and food application

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

The effect of pea (Pisum sativum L.) originated asparaginase onacrylamide formation in some bread types

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.695, (Özet Bildiri)

Gyot’a Dair...

I. Eser Analiz Çalıştayı, Denizli, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2010, ss.93, (Tam Metin Bildiri)

Extraction Optimization For Antioxidant Activity of a Potential Bioactive Source : Feijoa (Feijoa sellowiana)

Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2010, ss.32, (Tam Metin Bildiri)

Production and Investigation of Some Properties of Chickpea Bread

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.447-448, (Tam Metin Bildiri)

Comparison of HPLC and LC/ESI-MS/MS Methods For Determination of Acrylamide In Wheat, Barley And Rye Malts

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.413, (Özet Bildiri)

Determination of 12 Phenolic Acids by a Validated HPLC Method: Its Application To Some Plants From Ida Mountain (Kaz Mountain/ Kazdaği)

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.579, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

A Research on the Facility of Drying Mantı (Mantu) with Infrared Technology

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.166, (Özet Bildiri)

Alternative Technologies To Maize Drying

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.147, (Özet Bildiri)

Olgunlaşma süresinin Ezine peynirinin bazı özelliklerine etkisinin araştırılması.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.25, (Özet Bildiri)

Ezine peynirinin Üre-PAGE yöntemi ile kazein fraksiyonlarının belirlenmesi

3. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, ss.25, (Özet Bildiri)

Bebek mamalarındaki suda çözünen vitaminlerin kapiler elektroforez yöntemi ile tayini.

6. Ulusal kromatografi kongresi, İzmir, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2006, ss.25, (Özet Bildiri)

Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25, (Özet Bildiri)

Tahıllardaki Protein Fraksiyonlarının Belirlenmesinde Kapiler Elektroforez (CE) Yönteminin Kullanılması.

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

Fırın Ürünlerinde İngredient Olarak Süt Kaynaklı Ürünlerin Kullanımı

6. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.589-595, (Tam Metin Bildiri)

Fatty acid composition of traditional fermented and unfermented Turkish corn bread

AACC Annual Meeting, Washington State, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ekim - 03 Kasım 1999, ss.25, (Özet Bildiri)

Vitamin C nin Bitkilerdeki Tayinine Yönelik Bir Kapiler Elektroforetik Yöntem

XI. Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 1996, ss.25, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
Metrikler

Yayın

120

Atıf (WoS)

727

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

906

H-İndeks (Scopus)

19

H-İndeks (Scholar)

23

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

115

H-İndeks (Sobiad)

7

Proje

25

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

22

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları