Prof.Dr.

NECATİ BARIŞ TUNCEL


Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Eğitim Bilgileri

1996 - 2002

1996 - 2002

Doktora

Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Nstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1993 - 1996

1993 - 1996

Yüksek Lisans

Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1989 - 1993

1989 - 1993

Lisans

Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2002

2002

Doktora

Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Gliadin Proteini Fraksiyonlarının Kapiler Elektroforez-SDS-PAGE Yöntemleriyle Belirlenmesi ve Bu Fraksiyonlar ile Bazı Buğday Kalite Kriterleri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi

Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

1996

1996

Yüksek Lisans

Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurulan (-40, -18 °C) ve + 4°C de Soğukta Muhafaza Edilen Kek Hamurlarının Pişirilmiş Kek Kalitesi Üzerine Etkileri.

Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2014

2014

Mycotoxins in Cereal Food/Feed Chains: Prevention and Control Strategies to Minimize Contamination

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza (IAMZ)

2011

2011

Misafir Araştırıcı (YÖK Desteği 39. Madde)

Diğer

North Dakota State University Department of Food and Cereal Science

2010

2010

Workshop on Antioxidant Measurement Methods

Diğer

İstanbul Üniversitesi

2006

2006

Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi ve Kapiler Elektroforez Uygulamaları

Diğer

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

2006

2006

6th Post Graduate Course on Food Technology

Diğer

Hebrew University, Faculty of Agricultural, Food and Enviromental Quality Sciences, Rehovot, İsrael

2003

2003

Enzim Saflaştırmada Temel Yöntemler Uygulamalı Eğitim Kursu

Diğer

GMBAE, TÜBİTAK-MAM

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Prof.Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2014 - 2019

2014 - 2019

Doç.Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2012 - 2014

2012 - 2014

Doç.Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği (Kadrosuz Doçent)

2002 - 2014

2002 - 2014

Yrd.Doç.Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Müühendisliği

2002 - 2002

2002 - 2002

Öğretim Görevlisi Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Myo, Gıda Teknolojisi

1995 - 2002

1995 - 2002

Araştırma Görevlisi

Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1993 - 1995

1993 - 1995

Okutman

Anadolu Üniversitesi, Bilecik Myo, Gıda Teknolojisi

Yönetimsel Görevler

2015 - 2018

2015 - 2018

Akademik Kurul Üyesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2004 - 2010

2004 - 2010

Akademik Kurul Üyesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi

2002 - 2002

2002 - 2002

MYO Müdür Yardımcısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Yönetilen Tezler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Extrusion cooking of immature rice grain: under-utilized by-product of rice milling process

Burak Albayrak B. , Tuncel N. B. , Yılmaz Tuncel N. , Masatcıoğlu M. T.

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, cilt.57, ss.2905-2915, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier identifier

2018

2018

Stabilization of immature rice grain using infrared radiation

YILMAZ F. , Tuncel N. B. , Tuncel N.

FOOD CHEMISTRY, cilt.253, ss.269-276, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2018

2018

The effects of infrared stabilized immature rice grain flour in gluten-free bread preparation

Ozer M., Tuncel N. , TUNCEL N. B.

CEREAL CHEMISTRY, cilt.95, ss.527-535, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2018

2018

Utilization of lentil, pea, and faba bean hulls in Turkish noodle production

Kaya E., Tuncel N. , TUNCEL N. B.

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, cilt.55, ss.1734-1745, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2017

2017

The effect of ultrasound on some properties of pulse hulls

Kaya E., TUNCEL N. B. , Tuncel N.

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, cilt.54, ss.2779-2788, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2017

2017

The Effects of Infrared Roasting on HCN Content, Chemical Composition and Storage Stability of Flaxseed and Flaxseed Oil

TUNCEL N. B. , Uygur A., YÜCEER Y.

JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, cilt.94, ss.877-884, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2015

2015

Optimizing the extraction of phenolics and antioxidants from feijoa (Feijoa sellowiana, Myrtaceae)

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, cilt.52, ss.141-150, 2015 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2015

2015

The effect of infrared stabilisation on B vitamins, phenolics and antioxidants in rice bran

YILMAZ N. , TUNCEL N. B.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.50, ss.84-91, 2015 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2014

2014

The effect of infrared stabilized rice bran substitution on nutritional, sensory, and textural properties of cracker

Yilmaz N. , TUNCEL N. B. , KOCABIYIK H.

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, cilt.239, ss.259-265, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2014

2014

Infrared stabilization of rice bran and its effects on gamma-oryzanol content, tocopherols and fatty acid composition

Yilmaz N. , TUNCEL N. B. , KOCABIYIK H.

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, cilt.94, ss.1568-1576, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2014

2014

The effects of middle infrared radiation intensity on the quality of dried tomato products

KOCABIYIK H. , Yilmaz N. , TUNCEL N. B. , SÜMER S. K. , BÜYÜKCAN M. B.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.49, ss.703-710, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2011

2011

Gamma-oryzanol content, phenolic acid profiles and antioxidant activity of rice milling fractions

TUNCEL N. B. , Yilmaz N.

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, cilt.233, ss.577-585, 2011 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

The Effect of Pea (Pisum sativum L.) Originated Asparaginase on Acrylamide Formation in Certain Bread Types

TUNCEL N. B. , YILMAZ N., Şener E.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.45, ss.2470-2476, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

2010

2010

An alternative strategy for corn drying (Zea mays) resulted in both energy savings and reduction of fumonisins B-1 and B-2 contamination

Yilmaz N. , TUNCEL N. B.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.45, ss.621-628, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

The effects of infrared and hot air drying on some properties of corn (Zea mays)

TUNCEL N. B. , Yilmaz N. , KOCABIYIK H. , Ozturk N., Tuncel M.

JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT, cilt.8, ss.63-68, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2009

2009

Time and temperature dependent microbiological and mycotoxin (ochratoxin-A) levels in boza

UYSAL Ü. D. , Oncu E. M. , Berikten D., Yilmaz N. , TUNCEL N. B. , KIVANÇ M., et al.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, cilt.130, ss.43-48, 2009 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2007

2007

Öztürk, N., Tunçel, M., Tuncel, NB (2007). Determination of Phenolic Acids by a Modified HPLC: Its Application to Various Plant Materials.

Tuncel N. B.

Journal Of Liquid Chromatography & Related Technologies, no.30, ss.587-596, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

1999

1999

(1999). Macro and micro mineral contents of Turkish bread types.

Dağlıoğlu O., TUNCEL N. B.

Nahrung, no.1, ss.61-62, 1999 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2018

2018

Isıl İşlem Uygulamasının Dehidre Patates ve Patates Ununun Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkisi

Nazlım B. A. , TUNCEL N. B.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, cilt.4, no.1, ss.88-98, 2018 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2016

2016

Pirinç ve Pirinç Yan Ürünlerinin Glutensiz Tahıl Ürünlerinde Kullanımı

Özer M., TUNCEL N. B.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, cilt.2, ss.29-44, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2016

2016

KIZILÖTESİ TEKNOLOJİSİ VE GIDA İŞLEMEDEKİ KULLANIMI

YILMAZ TUNCEL N. , TUNCEL N. B.

AKADEMİK GIDA, cilt.14, ss.196-203, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2016

2016

Anticancer and antiangiogenic effects of methanol extracts of Lonicera caprifolium L. on C6 rat glioma cells

Turgut N. H. , Altun A., Kara H., Tepe B., Elgül M., Ergül M., et al.

e-Cumhuriyet Tıp Dergisi (elektronik), cilt.38, no.1, ss.6-19, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2014

2014

Prevention from iodine deficiency disorders and iodine analysis methods in food

Kurtar Bozbıyık N., Özdemir Y., TUNCEL N. B.

AKADEMİK GIDA, cilt.12, ss.57-62, 2014 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2009

2009

Tuncel, N.B., Yılmaz, N. 2009. Mısır ve Mısır Bazlı Ürünlerde Fumonisin Kontaminasyonunun Belirlenmesi,

TUNCEL N. B.

AKADEMİK GIDA, cilt.7, ss.6-11, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2008

2008

Yılmaz, N., Tuncel, N.B. 2008. Gıda ve Kanser.

TUNCEL N. B.

Dünya Gıda Dergisi, ss.86-92, 2008 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.

TUNCEL N. B.

AKADEMİK GIDA, cilt.3, ss.8-11, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

1999

1999

Dağlıoğlu, O., Taşan, M., Tuncel,B. (1999). Dondurulmuş Milföy Hamurlarının Raf Ömrü Süresince Stabilitesinde Meydana Gelen Değişmeler.

TUNCEL N. B.

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, cilt.23, ss.1197-1205, 1999 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

1996

1996

Tuncel, B. (1996). Keklerin Ambalajlanması.

TUNCEL N. B.

Gıda Sanayii, ss.28-30, 1996 (Hakemsiz Dergi)

1995

1995

O, Dağlıoğlu., Tuncel,B. (1995). Yulafın Beslenmedeki Önemi.

TUNCEL N. B.

Hasad Dergisi, cilt.10, ss.25-27, 1995 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

FREE AND BOUND PHENOLICS AND ANTIOXIDANTS IN RAW AND INFRARED STABILIZED IMMATURE RICE GRAIN

YILMAZ F. , TUNCEL N. B. , YILMAZ TUNCEL N.

IX International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2018”, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.1248-1253

2017

2017

Infrared stabilization of immature rice grain

YILMAZ F. , TUNCEL N. B. , YILMAZ TUNCEL N.

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.1

2017

2017

The effect of infrared stabilization on tocopherol, gamma-oryzanol, tiamine and riboflavin contents of immature rice grains

YILMAZ F. , TUNCEL N. B. , YILMAZ TUNCEL N.

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.1

2016

2016

The effect of ultrasound treatment on physical properties of some legume starches

KARAMAN M., TUNCEL N. B. , KAYA E., YILMAZ N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.279

2016

2016

The effect of ultrasound treatment on phenolics and antioxidant capacity of some legume brans

KAYA E., TUNCEL N. B. , KARAMAN M., YILMAZ N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.332

2016

2016

The effect of ultrasound assisted extraction on yield and some properties of legume starches

KARAMAN M., KAYA E., YILMAZ N., TUNCEL N. B.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.92

2015

2015

Pirinç kepeğinin işlenmesi ve insan beslenmesindeki önemi

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

Konuralp Çeltik Çalıştayı, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015

2015

2015

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66

2015

2015

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66

2015

2015

Infrared (Kızılötesi) Kurutmanın Domatesin Toplam Fenol, Antioksidan Kapasite ve Hidroksimetilfurfural Miktarına Etkisi

YILMAZ N. , TUNCEL N. B. , KOCABIYIK H.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.105-106

2015

2015

Kısa ve Orta Dalga Infrared (Kızılötesi)ile Çeltik Kurutmanın Pirinç Randımanı ve Enerji Tüketimi Üzerine Etkisi

TUNCEL N. B. , YILMAZ N., KOCABIYIK H.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.107-108

2013

2013

Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient (Sözlü Bildiri)

TUNCEL N. B. , YILMAZ N., Uygur A., KOCABIYIK H.

7th International Congress Flour-Bread, Opatija, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40

2013

2013

Meyve ve Sebze Kurutma için Infrared Kurutucu Tasarımı

KOCABIYIK H. , TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

II. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2013, ss.19

2011

2011

Middle Infrared Drying Of Tomato

KOCABIYIK H. , TUNCEL N. B. , SÜMER S. K. , YILMAZ N., BÜYÜKCAN M. B. , Arslan N.

XXXIV CIOSTA CIGR V Conference 29 June -01 July, Efficient and safe production processes in sustainable agriculture and foresty,, Viyana, Avusturya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.101-104

2011

2011

The effect of pea (Pisum sativum L.) originated asparaginase onacrylamide formation in some bread types

Tuncel N. B. , Yılmaz N. , Şener E.

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.695

2011

2011

The effect of infrared drying on ß-carotene and lycopene content of tomato

KOCABIYIK H. , TUNCEL N. B. , YILMAZ N., Arslan N., BÜYÜKCAN M. B. , SÜMER S. K.

International Food Ccongress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1-2

2011

2011

Parsley drying with modified household microwave oven.

TUNCEL N. B. , Arslan N., YILMAZ N.

International Food Congress- Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1095

2011

2011

Nuclear magnetic resonance spectroscopy and food application

Kurtar Bozbıyık N., TUNCEL N. B.

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.2

2010

2010

Gyot’a Dair...

Kurtar Bozbıyık N., Özdemir Y., TUNCEL N. B.

I. Eser Analiz Çalıştayı, Denizli, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2010, ss.93

2010

2010

Extraction Optimization For Antioxidant Activity of a Potential Bioactive Source : Feijoa (Feijoa sellowiana)

TUNCEL N. B. , YILMAZ N. , Kurtar Bozbıyık N.

Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2010, ss.32

2010

2010

Production and Investigation of Some Properties of Chickpea Bread

TUNCEL N. B. , YILMAZ N. , Özçelik S.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.447-448

2009

2009

Determination of 12 Phenolic Acids by a Validated HPLC Method: Its Application To Some Plants From Ida Mountain (Kaz Mountain/ Kazdaği)

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.579

2009

2009

Comparison of HPLC and LC/ESI-MS/MS Methods For Determination of Acrylamide In Wheat, Barley And Rye Malts

KÜÇÜK Z., TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.413

2008

2008

Alternative Technologies To Maize Drying

YILMAZ N. , TUNCEL N. B.

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.147

2008

2008

A Research on the Facility of Drying Mantı (Mantu) with Infrared Technology

TUNCEL N. B. , YILMAZ N.

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.166

2007

2007

Olgunlaşma süresinin Ezine peynirinin bazı özelliklerine etkisinin araştırılması.

TUNCEL N. B. , YÜCEER Y. , GÜNEŞER O.

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.25

2006

2006

Ezine peynirinin Üre-PAGE yöntemi ile kazein fraksiyonlarının belirlenmesi

TUNCEL N. B. , GÜNEŞER O. , YÜCEER Y.

3. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, ss.25

2006

2006

Bebek mamalarındaki suda çözünen vitaminlerin kapiler elektroforez yöntemi ile tayini.

Uysal Ü. D. , Tunçel M., TUNCEL N. B.

6. Ulusal kromatografi kongresi, İzmir, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2006, ss.25

2005

2005

Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments

TUNCEL N. B. , UYSAL PALA Ç. , İŞLETEN HOŞOĞLU M. , YÜCEER Y.

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25

2000

2000

Fırın Ürünlerinde İngredient Olarak Süt Kaynaklı Ürünlerin Kullanımı

Dağlıoğlu O., TUNCEL N. B.

6. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.589-595

1999

1999

Fatty acid composition of traditional fermented and unfermented Turkish corn bread

TUNCEL N. B. , Taşan M., Dağlıoğlu O.

AACC Annual Meeting, Washington State, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ekim - 03 Kasım 1999, ss.25

1996

1996

Vitamin C nin Bitkilerdeki Tayinine Yönelik Bir Kapiler Elektroforetik Yöntem

Kırımer N., TUNCEL N. B. , Dağlıoğlu F., Tunçel M.

XI. Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 1996, ss.25

Desteklenen Projeler

Patent

Ödüller

Eylül 2020

Eylül 2020

Patent yarışması bronz madalya

Isıf’20

Nisan 2018

Nisan 2018

Poster Ödülü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 241

h-indeksi (WOS): 10