Yayınlar & Eserler

Makaleler 28
Tümü (28)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
ESCI (1)
Scopus (23)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)

12. Ambalaj materyalleri

Turktarim , sa.220, ss.16-21, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 31

1. QUALITY EXTENSION OF FRESH LEMONS BY USING THEBREATHEWAY MEMBRANE TECHNOLOGY

The International Joint Science Congress of Material and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)

2. EFFECT OF PACKAGING MATERIALS ON MUSHROOM QUALITYDURING DIFFERENT TRANSPORTATION FREQUENCIES

The International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)

3. USING ACTIVE PACKAGING TO PRESERVE QUALITY OFSWEET CHERRY

The International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)

4. Package value for the millennials results of a cross cultural study

20th IAPRI PACKAGING CONFERENCE, RİO, Brezilya, 12 - 15 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

5. Gıda Endüstrisinde Altı Sigma Uygulamaları

9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015

6. Gıda Ambalajlama Uygulamalarında Metal Organık Kafes Yapıları

9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015

7. Postharvest Shelf life Extension of Pomegranates Using Breatheway Modified Atmosphere Packaging Technology

III International Conference on Fresh-cut Produce, California, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 18 Eylül 2015, (Özet Bildiri)

12. Gıda Endüstrisinde Soğuk Plazma Teknolojisi

Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, ss.28, (Özet Bildiri)

13. Gıdaların Taşınması Sırasındaki Kayıpların Önlenmesinde Radyo Frekansı ile Tanımlama Teknolojisinin Kullanılması

Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, ss.31, (Özet Bildiri)

14. Consumers Opinion About New Packaging Technologies

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.129-130, (Özet Bildiri)

15. Oxygen and Carbon Dioxide Sensors for Intelligent Packaging Concepts

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.28-29, (Tam Metin Bildiri)

16. Nanotechnology Approaches for Active Food Packaging

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.126-127, (Özet Bildiri)

17. Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.173, (Özet Bildiri)

18. Effect of Inulin on Color Texture and Sensorial Properties of Low Fat Cheese Halva

4. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, cilt.1, ss.145-146, (Özet Bildiri)

19. Use of Equilibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforated Films to Maintain Postharvest Fresh Strawberries Quality

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.25-36, (Özet Bildiri)

20. Combined Effect of Oxygen Absorber and Equilibrium Modified Atmosphere on Quality Extension of Strawberry

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.63-68, (Özet Bildiri)

21. The Role of Packaging and Labeling on Consumers Perceptions

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.227-231, (Özet Bildiri)

22. Application of CO2 absorber and equilibrium modified atmosphere for enhancing quality of strawberries

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.181-187, (Özet Bildiri)

23. Consumer Complaints and Accidents Related to Foods and Drinks Packaging

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1117-1118, (Özet Bildiri)

24. Shelf Life Extension of the Cherry Using Various Edible Coatings

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.343-350, (Özet Bildiri)

25. Improving The Anthocyanin Ascorbic Acid and Color Content with various Edible Coating

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1113-1114, (Özet Bildiri)

26. Application of the Essential Oil Added Edible Coatings on the Roasted Hazeknut

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.259-261, (Özet Bildiri)

27. Effect of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging on Strawberry Shelf Life

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.879-882, (Özet Bildiri)

28. Bilgisayar Vizyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.581-583, (Özet Bildiri)

29. Kirazın Raf Ömrü Arttırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.137-139, (Özet Bildiri)

30. Kitosan Kaplama Materyalinin Yumurtanın Kabuk Mukavemetini Geliştirmede Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.875, (Özet Bildiri)

31. Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.879-880, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

112

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

1413

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

1737

H-İndeks (Scopus)

21

Atıf (Scholar)

250

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

9

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları