Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

QUALITY EXTENSION OF FRESH LEMONS BY USING THEBREATHEWAY MEMBRANE TECHNOLOGY

The International Joint Science Congress of Material and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017

EFFECT OF PACKAGING MATERIALS ON MUSHROOM QUALITYDURING DIFFERENT TRANSPORTATION FREQUENCIES

The International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017

USING ACTIVE PACKAGING TO PRESERVE QUALITY OFSWEET CHERRY

The International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Ohrid, Makedonya, 25 - 28 Ağustos 2017

Gıda Endüstrisinde Altı Sigma Uygulamaları

9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015

Gıda Ambalajlama Uygulamalarında Metal Organık Kafes Yapıları

9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015

Postharvest Shelf life Extension of Pomegranates Using Breatheway Modified Atmosphere Packaging Technology

III International Conference on Fresh-cut Produce, California, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 18 Eylül 2015

Gıda Endüstrisinde Soğuk Plazma Teknolojisi

Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, ss.28

Consumers Opinion About New Packaging Technologies

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.129-130

Oxygen and Carbon Dioxide Sensors for Intelligent Packaging Concepts

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.28-29

Nanotechnology Approaches for Active Food Packaging

VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.126-127

Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.173

Effect of Inulin on Color Texture and Sensorial Properties of Low Fat Cheese Halva

4. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, cilt.1, ss.145-146

Use of Equilibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforated Films to Maintain Postharvest Fresh Strawberries Quality

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.25-36

Combined Effect of Oxygen Absorber and Equilibrium Modified Atmosphere on Quality Extension of Strawberry

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.63-68

The Role of Packaging and Labeling on Consumers Perceptions

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.227-231

Application of CO2 absorber and equilibrium modified atmosphere for enhancing quality of strawberries

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.181-187

Consumer Complaints and Accidents Related to Foods and Drinks Packaging

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1117-1118

Shelf Life Extension of the Cherry Using Various Edible Coatings

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.343-350

Improving The Anthocyanin Ascorbic Acid and Color Content with various Edible Coating

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1113-1114

Application of the Essential Oil Added Edible Coatings on the Roasted Hazeknut

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.259-261

Effect of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging on Strawberry Shelf Life

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.879-882

Bilgisayar Vizyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.581-583

Kirazın Raf Ömrü Arttırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.137-139

Kitosan Kaplama Materyalinin Yumurtanın Kabuk Mukavemetini Geliştirmede Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.875

Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.879-880

Metrikler

Yayın

110

Atıf (WoS)

661

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

1293

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

9

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları