Makaleler
28
Tümü (28)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
ESCI (1)
Scopus (23)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
12. Ambalaj materyalleri
Turktarim
, sa.220, ss.16-21, 2014 (Hakemli Dergi)
16. Akıllı gıda ambalajlarında tazelik bozulma indikatörleri
Packworld
, cilt.17, ss.84-90, 2013 (Hakemli Dergi)
18. Akıllı gıda ambalajlarında sıcaklık zaman indikatörleri
Packworld
, cilt.17, sa.113, ss.166-172, 2013 (Hakemli Dergi)
21. Gıda endüstrisinde yeni bir kimyasal ajan klordioksit
Akademik Gıda
, cilt.11, sa.1, ss.76-82, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
5. Gıda Endüstrisinde Altı Sigma Uygulamaları
9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015
6. Gıda Ambalajlama Uygulamalarında Metal Organık Kafes Yapıları
9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Kasım 2015
10. Comparing the Effectiveness of Cardboard and Plastic Packages on Chitosan Coated Strawberry after Simulated Distribution Condition
27th IAPRI Symposium, 8 - 11 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
11. Designing the Package System to Maintain Quality of Strawberry Using the Breatheway Membrane Technology
27th IAPRI Symposium, 8 - 11 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
12. Gıda Endüstrisinde Soğuk Plazma Teknolojisi
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, ss.28, (Özet Bildiri)
13. Gıdaların Taşınması Sırasındaki Kayıpların Önlenmesinde Radyo Frekansı ile Tanımlama Teknolojisinin Kullanılması
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, ss.31, (Özet Bildiri)
14. Consumers Opinion About New Packaging Technologies
VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.129-130, (Özet Bildiri)
15. Oxygen and Carbon Dioxide Sensors for Intelligent Packaging Concepts
VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.28-29, (Tam Metin Bildiri)
16. Nanotechnology Approaches for Active Food Packaging
VII. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, cilt.1, ss.126-127, (Özet Bildiri)
17. Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.173, (Özet Bildiri)
18. Effect of Inulin on Color Texture and Sensorial Properties of Low Fat Cheese Halva
4. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, cilt.1, ss.145-146, (Özet Bildiri)
19. Use of Equilibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforated Films to Maintain Postharvest Fresh Strawberries Quality
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.25-36, (Özet Bildiri)
20. Combined Effect of Oxygen Absorber and Equilibrium Modified Atmosphere on Quality Extension of Strawberry
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.63-68, (Özet Bildiri)
21. The Role of Packaging and Labeling on Consumers Perceptions
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.227-231, (Özet Bildiri)
22. Application of CO2 absorber and equilibrium modified atmosphere for enhancing quality of strawberries
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.181-187, (Özet Bildiri)
23. Consumer Complaints and Accidents Related to Foods and Drinks Packaging
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1117-1118, (Özet Bildiri)
24. Shelf Life Extension of the Cherry Using Various Edible Coatings
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.343-350, (Özet Bildiri)
25. Improving The Anthocyanin Ascorbic Acid and Color Content with various Edible Coating
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1113-1114, (Özet Bildiri)
26. Application of the Essential Oil Added Edible Coatings on the Roasted Hazeknut
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.259-261, (Özet Bildiri)
27. Effect of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging on Strawberry Shelf Life
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.879-882, (Özet Bildiri)
28. Bilgisayar Vizyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.581-583, (Özet Bildiri)
29. Kirazın Raf Ömrü Arttırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.137-139, (Özet Bildiri)
30. Kitosan Kaplama Materyalinin Yumurtanın Kabuk Mukavemetini Geliştirmede Etkinliği
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.875, (Özet Bildiri)
31. Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.879-880, (Özet Bildiri)
