Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.283-290

Turizmde Dijital Dönüşüm ve Turist Yerli Halk İlişkileri: Eleştirel Bir Yaklaşım

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESSON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2019), 26 - 28 Eylül 2019, ss.610-617

Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Festivallerine Yönelik Bir Araştırma

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.415-426

Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669

Sivas İli Kış Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Yıldız Dağı Örneği

Uluslararası Sivas Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, cilt.1, ss.118-127 Sürdürülebilir Kalkınma

Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669

Gastronomideki Umut: Bir Sosyal Girişimcilik Örneği Olarak Hayata Sarıl Lokantası

2. Uluslararası Rating Academy Kongresi: Umut, Çanakkale, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018

İyi, Güzel, Özgün Yemeğin Peşindeki Yolculuk: Gastronomi

BİLİM, KÜLTÜR VE SANATTAGÜZELİ ARAYIŞ, 11 - 13 Mayıs 2017

A RESEARCH ON DINING EXPERIENCE IN RESTAURANTS OF VEGAN LIFESTYLE ADOPTED PEOPLE

XII. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Catania, İtalya, 25 - 28 Ocak 2017, ss.61 Sürdürülebilir Kalkınma

Eco Leballing at Restaı urants Case of Green Generation Restaurants Programme

6th International Conference on Cahnges in Social and Busines Environment CISABE’xx2016, Panevezhys, Litvanya, 28 - 29 Nisan 2016, ss.51-58

What Means Turkish Coffee in Our Culture

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 24 Ekim 2013, ss.567

As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants

he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.565

SUSTAINABILITY PRAXIS ON DESTINATIONS: CASE OF DOOMSDAY IN ŞİRİNCE VILLAGE ON 21st OF DECEMBER

Conference On Tourism & Hospitality: The Highway to Sustainable Regional Develeopment, Yerevan, Ermenistan, 28 - 30 Haziran 2013, ss.82-86

Yavaş Turizmde Coğrafi İşaretlemenin Önemi

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

A Research on the Experiences of Slovenian Tourists Coming to Turkey Within the Scope of Faith Tourism .

Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, Muharrem Tuna, Gamze Kaya, Eda Hazarhun, Hasret Ulusoy Mutlu, Nuray Yıldız, Sinan Baran Bayar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.135-145, 2023

Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada

Halk Gastronomisi, Mehmet AÇA - Ömür CEYLAN - Sezen GÜNGÖR, Editör, Motif Vakfı Yayınları, İstanbul, ss.373-414, 2022

GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA

HALK GASTRONOMİSİ , Mehmet AÇA ; Ömür CEYLAN; Sezen GÜNGÖR, Editör, Motif Vakfı Yayınevi, İstanbul, ss.373-400, 2022

Ekoturizm ve Yerel Halk İlişkileri

Ekoturizmi Anlamak, Özgen Çiğdemli, Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, ss.129-142, 2021

Gastronomi ve Psikoloji

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Güler, Ozan; Akdağ; Gürkan; Kale, Anıl, Editör, Detay Yayıncılık, ss.79-96, 2021

Sürdürülebilir Gastronomide Sivil Toplum Kuruluşları

Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu-Özkaya, Fügen; Özkök, Ferah; sünnetçioğlu, Ayşe; Sünnetçioğlu, Serdar., Editör, Detay Yayıncılık, ss.77-96, 2021

“Hypermetropia” in Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan YAZICIOĞLU Özgür YAYLA , Dr. Alper IŞIN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.179-190, 2021

Bilecik

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Solmaz, Ümit; Canbolat, Cihan., Editör, Detay yayıncılık, ss.758-764, 2021

Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilirlik

Gastronomi Turizmi, Şengül, Serkan; Kurnaz, Alper, Editör, Detay Yaıncılık, ss.305-336, 2021

Sakarya

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Solmaz, Ümit; Canbolat, Cihan., Editör, Detay yayıncılık, ss.836-843, 2021

Effects of Digitalization in Tourism

SELECTED ACADEMIC STUDIES FROM TURKISH TOURISM SECTOR, Türkmen, Fatih, Editör, Peter Lang, ss.177-191, 2020

Doğanın Değeri Ölçülebilir Mi? Doğanın Turizm Açısından Değerini Belirlemede Farklı Yöntemler

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Özkök F., Yıldırım H. M., Mercan O., Editör, Paradigma Akademi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.257-264, 2018

Ekolojik Zeka ve Turizm

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah Özkök, Hacı Mehmet Yıldırım, Şefik Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.89-112, 2018

Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü: Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G.K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts about Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Sciences, Hasan Arslan, Mehmet Ali Icbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.195-202, 2017

Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

Sustainable Practices at Tour Operators: Case of Kouni Group

Global Issiues and Trends in Tourism, Cevdet Avcıkurt, Michaela S. Dinu, Necdet Hacıoğlu, Recep Efe, Abdullah Soykan, Nuray Tetik, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.429-438, 2016

Turizm Pazarlamasında Fiyat

TURİZM PAZARLAMASI, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin, Editör, Paradigma Yayınevi, ss.189-208, 2015

Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlar

TURİZM PAZARLAMASI, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin, Editör, Paradigma Akademi, ss.371-394, 2015

Metrikler

Yayın

94

H-İndeks (WoS)

1

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları