Yayınlar & Eserler

Makaleler 33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (2)
Scopus (1)
TRDizin (18)
Diğer Yayınlar (12)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

5. Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.283-290, (Tam Metin Bildiri)

6. Turizmde Dijital Dönüşüm ve Turist Yerli Halk İlişkileri: Eleştirel Bir Yaklaşım

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESSON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2019), 26 - 28 Eylül 2019, ss.610-617, (Tam Metin Bildiri)

7. Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Festivallerine Yönelik Bir Araştırma

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.415-426, (Tam Metin Bildiri)

8. Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669, (Tam Metin Bildiri)

9. Sivas İli Kış Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Yıldız Dağı Örneği

Uluslararası Sivas Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, cilt.1, ss.118-127, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669, (Tam Metin Bildiri)

11. Gastronomideki Umut: Bir Sosyal Girişimcilik Örneği Olarak Hayata Sarıl Lokantası

2. Uluslararası Rating Academy Kongresi: Umut, Çanakkale, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

14. İyi, Güzel, Özgün Yemeğin Peşindeki Yolculuk: Gastronomi

BİLİM, KÜLTÜR VE SANATTAGÜZELİ ARAYIŞ, 11 - 13 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

16. YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ

2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)

17. A RESEARCH ON DINING EXPERIENCE IN RESTAURANTS OF VEGAN LIFESTYLE ADOPTED PEOPLE

XII. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Catania, İtalya, 25 - 28 Ocak 2017, ss.61, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Yöneticilerin Akademik Yayınlara İlişkin Tutumları Çanakkale Otelleri Örneği

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 Kasım - 23 Aralık 2016, sa.17, (Tam Metin Bildiri)

20. Eco Leballing at Restaı urants Case of Green Generation Restaurants Programme

6th International Conference on Cahnges in Social and Busines Environment CISABE’xx2016, Panevezhys, Litvanya, 28 - 29 Nisan 2016, ss.51-58, (Tam Metin Bildiri)

25. What Means Turkish Coffee in Our Culture

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 24 Ekim 2013, ss.567, (Özet Bildiri)

26. As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants

he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.565, (Özet Bildiri)

27. SUSTAINABILITY PRAXIS ON DESTINATIONS: CASE OF DOOMSDAY IN ŞİRİNCE VILLAGE ON 21st OF DECEMBER

Conference On Tourism & Hospitality: The Highway to Sustainable Regional Develeopment, Yerevan, Ermenistan, 28 - 30 Haziran 2013, ss.82-86, (Özet Bildiri)

28. Yavaş Turizmde Coğrafi İşaretlemenin Önemi

13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 25

1. Ofis Çalışanlarının Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I, GENÇER KANSU, YAZIT HASİBE, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.1-19, 2024

2. Glutensiz Beslenme

Özel Beslenme Mutfağı, Müesser Korkmaz; Zerrin Yüksel, Editör, Detay yayıncılık, ss.82-99, 2023

3. A Research on the Experiences of Slovenian Tourists Coming to Turkey Within the Scope of Faith Tourism .

Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, Muharrem Tuna, Gamze Kaya, Eda Hazarhun, Hasret Ulusoy Mutlu, Nuray Yıldız, Sinan Baran Bayar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.135-145, 2023

4. Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada

Halk Gastronomisi, Mehmet AÇA - Ömür CEYLAN - Sezen GÜNGÖR, Editör, Motif Vakfı Yayınları, İstanbul, ss.373-414, 2022

5. GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA

HALK GASTRONOMİSİ , Mehmet AÇA ; Ömür CEYLAN; Sezen GÜNGÖR, Editör, Motif Vakfı Yayınevi, İstanbul, ss.373-400, 2022

7. “Hypermetropia” in Tourism

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan YAZICIOĞLU Özgür YAYLA , Dr. Alper IŞIN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.179-190, 2021

8. Gastronomi ve Psikoloji

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Güler, Ozan; Akdağ; Gürkan; Kale, Anıl, Editör, Detay Yayıncılık, ss.79-96, 2021

9. Sürdürülebilir Gastronomide Sivil Toplum Kuruluşları

Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu-Özkaya, Fügen; Özkök, Ferah; sünnetçioğlu, Ayşe; Sünnetçioğlu, Serdar., Editör, Detay Yayıncılık, ss.77-96, 2021

10. Sakarya

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Solmaz, Ümit; Canbolat, Cihan., Editör, Detay yayıncılık, ss.836-843, 2021

11. Bilecik

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Solmaz, Ümit; Canbolat, Cihan., Editör, Detay yayıncılık, ss.758-764, 2021

12. Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilirlik

Gastronomi Turizmi, Şengül, Serkan; Kurnaz, Alper, Editör, Detay Yaıncılık, ss.305-336, 2021

13. Ekoturizm ve Yerel Halk İlişkileri

Ekoturizmi Anlamak, Özgen Çiğdemli, Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, ss.129-142, 2021

14. Effects of Digitalization in Tourism

SELECTED ACADEMIC STUDIES FROM TURKISH TOURISM SECTOR, Türkmen, Fatih, Editör, Peter Lang, ss.177-191, 2020

16. Doğanın Değeri Ölçülebilir Mi? Doğanın Turizm Açısından Değerini Belirlemede Farklı Yöntemler

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Özkök F., Yıldırım H. M., Mercan O., Editör, Paradigma Akademi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.257-264, 2018

17. Ekolojik Zeka ve Turizm

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah Özkök, Hacı Mehmet Yıldırım, Şefik Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.89-112, 2018

18. Doğanın Değeri Ölçülebilir Mİ? Doğanın Turizm Açısından Değerini Belirlemede Farklı Yöntemler

Ekoloji Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah ÖZKÖK, Hacı Mehmet YILDIRIM, Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.235-264, 2018

19. Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü: Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G.K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

20. Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts about Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Sciences, Hasan Arslan, Mehmet Ali Icbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.195-202, 2017

21. Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

22. Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

23. Sustainable Practices at Tour Operators: Case of Kouni Group

Global Issiues and Trends in Tourism, Cevdet Avcıkurt, Michaela S. Dinu, Necdet Hacıoğlu, Recep Efe, Abdullah Soykan, Nuray Tetik, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.429-438, 2016

24. Turizm Pazarlamasında Fiyat

TURİZM PAZARLAMASI, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin, Editör, Paradigma Yayınevi, ss.189-208, 2015

25. Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlar

TURİZM PAZARLAMASI, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin, Editör, Paradigma Akademi, ss.371-394, 2015
Metrikler

Yayın

101

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (TrDizin)

123

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

222

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları