Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38

New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129

Cork stoppers and alternative wine closures

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139

Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114

Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

28

Atıf (WoS)

41

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

36

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

52

H-İndeks(Scholar)

3

Proje

10

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları