SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020
“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
Indigenous Non-Saccharomyces Yeast Diversity During Spontaneous Fermentation of ‘Karalahna’ and ‘Cabernet Sauvignon’ Grapes"
The 35th International Spacialised Symposium on Yeast., Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.128
New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma
The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129
Antimicrobial properties of microwave-assisted extracts of raw bay leaf essential oils and micro/nanoemulsions thereof: Application to fresh orange juice
International Conference of Food Technology and Nutrition, Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.503-505
Antioxidant capacity of lavender essential oils and micro/nanoemulsions thereof: Application to fresh orange juice
International Conference of Food Technology and Nutrition, Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.506-507
Bitkisel kaynaklı (yabani enginar, Cynara cardunculus L.) rennet kullanılarak üretilen keçi peynirinin bazı özelliklerinin belirlenmesi
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.139-140
Microwave-assisted hydrodistillation of essential oils from dried lavender leaves and their stabilization by micro/nanoemulsions
Bioflavour 2018, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2018, ss.121-122
Cork stoppers and alternative wine closures
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139
Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.964
Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.493
Çeşitli Durultma Yardımcı Maddelerinin Karalahna ve Karasakız Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Toplam Antosiyanin ve Fenolik Madde Miktarları Üzerine Etkisi
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.576
Effect of Spontaneous and Inoculated Fermentations on Anthocyanins and Phenolics of Cabernet Sauvignon Wines
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.83
Anthocyanin and Phenolic Profile of Red Wines Obtained from Karalahna Grapes, A Native Grape Variety of Bozcaada (Tenedos), Turkey
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.82
Spontan ve Saf Maya Fermentasyon Tekniklerinin Cabernet Sauvignon Üzümlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkileri
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.35
Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.34
Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114
Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115