Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi

1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023, 28 - 29 Eylül 2023

FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLERDEN ÜRETİLEN YOĞURT SERUMLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

ANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 4 - 05 Kasım 2021, ss.37

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38

The Determinants of Carbon Footprint in Dairy Industry

International Global Climate Changce Congress, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, ss.230

Determination of Foodborne Pathogens and Some Hospital Isolates Biofilm Formation Ability

International Congress on Biological and Health Sciences, Afyonkarahisar, Türkiye, 26 Şubat 2021 - 28 Mayıs 2022, ss.117-128

Metrikler

Yayın

20

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları