Yayınlar & Eserler

Makaleler 30
Tümü (30)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (10)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 52

3. Fish Processing Wastes: Potential Source of Byproducts

Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.349-354, (Tam Metin Bildiri)

4. Fisheries Food Industry of Çanakkale

Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.707-710, (Tam Metin Bildiri)

5. A Survey on Seafood Consumption and Consumer Preference in Izmir Province

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1051, (Özet Bildiri)

7. Organic catering – a perspective for the sustainable development of the Turkish catering sector

International scientific and practical conference “Bulgaria of regions”, Plovdiv, Bulgaristan, 19 - 21 Ekim 2018, ss.287-292, (Tam Metin Bildiri)

12. Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi

II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 Aralık 2017 - 15 Aralık 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

13. The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri)

14. Determination of Shelf-Life of Lakerda (Salted Atlantic Bonito) Stored at 4°C

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions-Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.258-259, (Özet Bildiri)

15. Comparison of Physico-Chemical Parameters and Composition of Wild and Suspended Cultured Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) from Sea of Marmara

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions-Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.214-215, (Özet Bildiri)

16. Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions- Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 25 - 28 Ekim 2017, ss.220-230, (Tam Metin Bildiri)

18. DNA BARCODING IN PROCESSED SEAFOOD

5th International Food RD Brokerage Event, 25 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

19. Determination of Seasonal Amino Acid and Proximate Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Dardanelles, Turkey

63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, sa.2, ss.5, (Özet Bildiri)

20. The effects of garlic extract on the product quality of lakerda

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.7, (Tam Metin Bildiri)

21. Nutritional Changes of Minimally Processed Wedge Clam (Donax turunculus)

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.23, (Tam Metin Bildiri)

22. Elemental Composition of Body Parts of Holothuria tubulosa

41st CIESM Congress, Kiel, Almanya, 12 Haziran - 16 Eylül 2016, cilt.1, ss.65, (Tam Metin Bildiri)

24. Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.463, (Tam Metin Bildiri)

28. Sensory quality characteristics of lakerda; Salted bonito (sarda sarda)

Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2012, ss.112, (Tam Metin Bildiri)

29. Perspective of salted seafoods

Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2012, ss.111, (Tam Metin Bildiri)

31. Lakerda Üretiminde Farklı Olgunlaştırma Sıcaklıklarının Ürün Kalitesine Etkisi

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.334, (Tam Metin Bildiri)

32. Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.131, (Tam Metin Bildiri)

33. Tatlısu Kefalinden (Squalius cephalus) Üretilen Kroketin Niteliklerinin Belirlenmesi

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.334, (Tam Metin Bildiri)

34. Farklı Paketleme Materyallerinin Hamsi Marinatlarının Raf Ömrüne Etkisi.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332, (Tam Metin Bildiri)

37. Sensory quality characteristics of lakerda Salted bonito Sarda sarda

Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, 10 - 14 Mayıs 2010

38. Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.

Rapp. Comm. Int. Mer Médit. (39th CIESM Congress), Venedik, İtalya, 10 Mayıs - 14 Ekim 2010, cilt.39, ss.347, (Tam Metin Bildiri)

39. Çanakkale Boğazındaki Midyelerde Metal Kirliliği

Çanakkale Kenti Çevre Sorunları Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 5 - 06 Haziran 2008, ss.20, (Özet Bildiri)

40. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

41. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.266, (Özet Bildiri)

42. Lipid Changes in Sardine (Sardine Pilchardus, Walbaum 1792) as Affected by Different Prosessing Tecniques

1 st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.105-107, (Tam Metin Bildiri)

43. Effects of Cooking Methods on the Proximate Composition Contents of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.257-260, (Tam Metin Bildiri)

44. A study on lipid changes in rainbow trout Oncorhynchus myksis (Walbaum, 1792) treated with different processing

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

49. Dondurulmuş Karidesin (Penaeus longistoris) İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri

14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.455, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi.

Damaktaki Gelibolu GELİBOLU MUTFAK KÜLTÜRÜ, BATIR Süleyman Burak, Editör, Süleyman Burak Batır Reklam ve Fotoğraf Hizmetleri, İstanbul, ss.16-22, 2024
Metrikler

Yayın

87

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

61

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

93

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

96

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

25
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları