-
2015 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2015 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2003 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1991 - 1994 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi
-
Sürülebilir çeşnili lor peyniri üretim alternatifleri ve karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Danışman)
B.DURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bazı üretim parametrelerinin keçi peynirinin peptit profili ve in vitro biyoerişilebilirliği üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
H.UZKUÇ(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Farklı kültür çeşitleri kullanılarak elde edilen yoğurtların bazı fizikokimyasal, mikrobiyal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
E.TUĞÇE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Quark üretiminde Spirulina platensis kullanımolanaklarının araştırılması
Yüceer Y. (Danışman)
B.TURHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bazı aromatik bitkilerden mikrodalga destekli hidrodistilasyon yöntemiyle elde edilen esansiyel yağların karakteristik özelliklerinin belirlenmesi ve gıda uygulamaları
Yüceer Y. (Danışman)
P.AYDINLIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Nano/mikroelmüsiyonla stabilize edilmiş defne esansiyel yağının aromatik, antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
M.MERT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Süt yan ürünlerinin fermantasyonu ile üretilen probiyotik içeceklerin bazı karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Danışman)
Ç.ÖĞE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tuz konsantrasyonu ve salamurada bekleme süresinin beyaz peynirin bazı kalite kriterleri üzerine etkileri
Yüceer Y. (Danışman)
B.YANMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Teneke tulum peynirinin bazı fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
C.ŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı kültür çeşitleri kullanılarak üretilen katı tip kefirin karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
E.ARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Ezine eski kaşar peynirinin karakteristik bazı özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
M.ALİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı ön işlem ve enzimatik hidroliz uygulamalarıyla domates ve biber küspelerinden elde edilen bazı uçucu ester ve alkol türevi bileşklerin üretim miktarlarının arttırılması
Yüceer Y. (Danışman)
H.ŞİMŞEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
İnek ve keçi sütü kullanılarak üretilen bazı probiyotik ürünlerin karakteristik özelliklerinin karşılaştırılması
Yüceer Y. (Danışman)
D.NALBANT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Düşük kalorili yoğurt dondurması üretim alternatifleri ve karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Danışman)
Ö.ŞAHİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kefir kültürü kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin aroma aktif bileşenlerinin ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
İ.ŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Peyniraltı suyu ve maltodekstrin ilave edilerek püskürtmeli kurutma ile üretilen beyaz peynir tozunun lezzet bileşenlerinin GC-MS ve tanımlayıcı duyusal analiz teknikleriyle belirlenmesi
B.HUNUTLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Portakal atığından mikroorganizmalar kullanılarak doğal aroma maddelerinin üretimi ve optimizasyonu
Yüceer Y. (Danışman)
A.DEMİRKOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Farklı laktasyon evrelerinde türk saanen, maltız ve kıl keçisi sütlerinin vitamin, aminoasit ve mineral madde profillerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
E.GÜNAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Tarımsal atıklar kullanılarak biyoaroma üretimi ve optimizasyonu
Yüceer Y. (Danışman)
O.GÜNEŞER(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Keçi peynirinin bazı kalite kriterleri üzerine hızlı olgunlaştırmanın etkileri
Yüceer Y. (Danışman)
H.UZKUÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
UHT sütlerin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Danışman)
O.BÖLEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Kaşar Benzeri Peynir Üretimi: Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
M.Yalman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Mihaliç Peynirinin Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
S.Aday(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Ultraviyole Işınları ve Ultrasound Uygulamalarının Sütün Aroma-Aktif Bileşenleri ve Mikroorganizma Yükü Üzerine Etkisi
B.Engin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Süt Kaynaklı Toz Bileşenlerin Yağsız Yoğurdun Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yüceer Y. (Danışman)
M.İşleten(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006