Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Effect of ultraviolet light on water- and fat-soluble vitamins in cow and goat milk

JOURNAL OF DAIRY SCIENCE , cilt.95, sa.11, ss.6230-6241, 2012 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 68
    • Policy Citations: 2
  • Captures
    • Readers: 170
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 1
see details

Characterization of nutty flavor in Cheddar cheese

JOURNAL OF DAIRY SCIENCE , cilt.87, sa.7, ss.1999-2010, 2004 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 157
  • Captures
    • Readers: 117
  • Mentions
    • News Mentions: 2
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 1
see details

Determination of the sensory attributes of dried milk powders and dairy ingredients

JOURNAL OF SENSORY STUDIES , cilt.18, sa.3, ss.199-216, 2003 (SCI-Expanded) identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 120
  • Usage
    • Downloads: 4630
    • Abstract Views: 38
  • Captures
    • Readers: 54
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 10
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Effects of production parameters on in vitro ACE inhibitor activity of goat cheese

5th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2024, ss.1

Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi

1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023, 28 - 29 Eylül 2023

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38

FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLERDEN ÜRETİLEN YOĞURT SERUMLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

ANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 4 - 05 Kasım 2021, ss.37

The Determinants of Carbon Footprint in Dairy Industry

International Global Climate Changce Congress, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, ss.230

Effects of Fenugreek Seed (Trigonella foenum graecum) Supplementation on Performance of Mid Lactational Goats

II. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 01 Eylül 2020

EFFECTS OF FENUGREEK SEED (TRIGONELLA FOENUM GRAECUM) SUPPLEMENTATION ON PERFORMANCE OF MID LOCATIONAL GOATS

II. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2020, ss.436-440 Sürdürülebilir Kalkınma

Probiyotik Bazı Süt Ürünlerinde Anjiyotensin Dönüştürücü Enzimin (ACE) Belirlenmesi

3. Trakya Üniversiteler Birliği Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, ss.178 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230

Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230

Buttermilk use in production of fermented probiotic beverages

International Congress on Food Technology and Nutrition (ICFTN), Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.556-557 Creative Commons License

Buttermilk use in production of fermented probiotic beverages

International Congress on Food Technology and Nutrition (ICFTN), Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019

Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi

2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017

Application of Near and Mid-Infrared Spectroscopy to Determine Some Quality Parameters of Ezine Cheese

16th International Conference, Prospects for the 3rd Millennium Agriculture, Cluj, Romanya, 28 - 30 Eylül 2017

Changes in Volatile Compounds Produced by Microalgae Schizochytrium limacinum with Different Growth Phases and Carbon Sources.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Süt ve süt ürünlerinde kullanılan aroma izolasyon teknikler

1. Ulusal sütçülük kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

Effects of Salt on Certain Quality Criteria of White Cheese

2nd International Balkan Agriculture Congress, 16 - 18 Mayıs 2017

Use of culture alternatives for set style kefir production

2nd International Balkan Agriculture Congress, 16 - 18 Mayıs 2017

Biosynthesis of Higher Alcohols and Acetate Esters from Orange Peel Waste by Kluyveromyces marxianus

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1102

Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating

International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217

Düşük Kalorili Yoğurt Dondurması Üretim Alternatifleri ve Karakteristik Özellikleri

TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, cilt.-, ss.57 Creative Commons License

Effects of Using Lipase and Culture on Goat Cheese

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 14 Eylül 2014, ss.168

Bioflavour production from Agro-wastes: Tomato and red pepper pomaces

4th European yeast flavour workshop conference, Biotechnology for natural flavour production, 22 Temmuz 2103 - 23 Temmuz 2013

Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

Türkiye.11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.294

Keçi-İnek-Koyun Sütü Karışımı Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peynirlerinin Özellikleri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, ss.35

Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri

1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.575

Influence of a Change From Natural Pasture to Temprorary Barley Pasture on 18C-Fatty Acid Composition of Goat Milk

XVII International Congress of Mediterranean Federation of Health and Production of Ruminants, Perugia, İtalya, 27 - 30 Mayıs 2009, ss.161-162

Coğrafi İşaret ve Ezine Peyniri

Çanakkale İli Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 25 - 31 Ağustos 2008, ss.1

Sensory characteristics of Ezine Cheese

1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005

Ezine peynirinin Üre-PAGE yöntemi ile kazein fraksiyonlarının belirlenmesi

3. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, ss.25

Fruit flavored-probiotic dairy beverages

1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005

Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25

Geleneksel Çanakkale keşkek’xxi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.262-267

Alternative New Processing Methods For Dairy Processing

Recent Developments In Dairy Sci. and Technol. International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.291-293

Persistent pesticide residues in milk and dairy products

Recent Developments in Dairy Sci. and Tech., International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 1 - 02 Ocak 2004, ss.330-333

Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.743-749
Kitaplar

- Engineering of Milk-Based Beverages: Current Status, Developments, and Consumer Trends

Milk-Based Beverages, Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Illinois, ss.1-37, 2019
Metrikler

Yayın

179

Atıf (WoS)

1436

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1739

H-İndeks (Scopus)

23

Atıf (Scholar)

30

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

9

Proje

35

Tez Danışmanlığı

25

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları