Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Lactobacillus casei ile Teff bazlı probiyotik fermente peynir altı suyu içeceği geliştirilmesi

1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023, 28 - 29 Eylül 2023

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38

FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLERDEN ÜRETİLEN YOĞURT SERUMLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

ANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 4 - 05 Kasım 2021, ss.37

The Determinants of Carbon Footprint in Dairy Industry

International Global Climate Changce Congress, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, ss.230

Effects of Fenugreek Seed (Trigonella foenum graecum) Supplementation on Performance of Mid Lactational Goats

II. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 01 Eylül 2020

EFFECTS OF FENUGREEK SEED (TRIGONELLA FOENUM GRAECUM) SUPPLEMENTATION ON PERFORMANCE OF MID LOCATIONAL GOATS

II. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2020, ss.436-440 Sürdürülebilir Kalkınma

Probiyotik Bazı Süt Ürünlerinde Anjiyotensin Dönüştürücü Enzimin (ACE) Belirlenmesi

3. Trakya Üniversiteler Birliği Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, ss.178 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230

Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230

Buttermilk use in production of fermented probiotic beverages

International Congress on Food Technology and Nutrition (ICFTN), Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019

Buttermilk use in production of fermented probiotic beverages

International Congress on Food Technology and Nutrition (ICFTN), Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.556-557 Creative Commons License

Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi

2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017

Application of Near and Mid-Infrared Spectroscopy to Determine Some Quality Parameters of Ezine Cheese

16th International Conference, Prospects for the 3rd Millennium Agriculture, Cluj, Romanya, 28 - 30 Eylül 2017

Changes in Volatile Compounds Produced by Microalgae Schizochytrium limacinum with Different Growth Phases and Carbon Sources.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Süt ve süt ürünlerinde kullanılan aroma izolasyon teknikler

1. Ulusal sütçülük kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

Effects of Salt on Certain Quality Criteria of White Cheese

2nd International Balkan Agriculture Congress, 16 - 18 Mayıs 2017

Use of culture alternatives for set style kefir production

2nd International Balkan Agriculture Congress, 16 - 18 Mayıs 2017

Biosynthesis of Higher Alcohols and Acetate Esters from Orange Peel Waste by Kluyveromyces marxianus

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1102

Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating

International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217

Düşük Kalorili Yoğurt Dondurması Üretim Alternatifleri ve Karakteristik Özellikleri

TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, cilt.-, ss.57 Creative Commons License

Effects of Using Lipase and Culture on Goat Cheese

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 14 Eylül 2014, ss.168

Bioflavour production from Agro-wastes: Tomato and red pepper pomaces

4th European yeast flavour workshop conference, Biotechnology for natural flavour production, 22 Temmuz 2103 - 23 Temmuz 2013

Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

Türkiye.11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.294

Keçi-İnek-Koyun Sütü Karışımı Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peynirlerinin Özellikleri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, ss.35

Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri

1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.575

Influence of a Change From Natural Pasture to Temprorary Barley Pasture on 18C-Fatty Acid Composition of Goat Milk

XVII International Congress of Mediterranean Federation of Health and Production of Ruminants, Perugia, İtalya, 27 - 30 Mayıs 2009, ss.161-162

Coğrafi İşaret ve Ezine Peyniri

Çanakkale İli Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 25 - 31 Ağustos 2008, ss.1

Sensory characteristics of Ezine Cheese

1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005

Ezine peynirinin Üre-PAGE yöntemi ile kazein fraksiyonlarının belirlenmesi

3. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, ss.25

Fruit flavored-probiotic dairy beverages

1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005

Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25

Geleneksel Çanakkale keşkek’xxi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.262-267

Alternative New Processing Methods For Dairy Processing

Recent Developments In Dairy Sci. and Technol. International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.291-293

Persistent pesticide residues in milk and dairy products

Recent Developments in Dairy Sci. and Tech., International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 1 - 02 Ocak 2004, ss.330-333

Gıdalarda Tat ve Aroma Kusurları

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.743-749

Kitap & Kitap Bölümleri

- Engineering of Milk-Based Beverages: Current Status, Developments, and Consumer Trends

Milk-Based Beverages, Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Illinois, ss.1-37, 2019

Metrikler

Yayın

168

Atıf (WoS)

1078

H-İndeks (WoS)

18

Atıf (Scopus)

1594

H-İndeks (Scopus)

22

Proje

27

Tez Danışmanlığı

25

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları