Academic Titles
-
2015 - Continues Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2015 Associate Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2008 Assistant Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2003 Research Assistant
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1991 - 1994 Research Assistant
Ankara University, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi
Advising Theses
-
Sürülebilir çeşnili lor peyniri üretim alternatifleri ve karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Advisor)
B.DURAN(Student), Postgraduate, 2023 -
DETERMINATION OF THE EFFECTS OF CERTAIN PRODUCTION PARAMETERS ON PEPTIDE PROFILE AND IN VITRO BIOACCESSIBILITY OF GOAT CHEESE
Yüceer Y. (Advisor)
H.UZKUÇ(Student), Doctorate, 2023 -
Farklı kültür çeşitleri kullanılarak elde edilen yoğurtların bazı fizikokimyasal, mikrobiyal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
E.TUĞÇE(Student), Postgraduate, 2022 -
Quark üretiminde Spirulina platensis kullanımolanaklarının araştırılması
Yüceer Y. (Advisor)
B.TURHAN(Student), Postgraduate, 2022 -
Bazı aromatik bitkilerden mikrodalga destekli hidrodistilasyon yöntemiyle elde edilen esansiyel yağların karakteristik özelliklerinin belirlenmesi ve gıda uygulamaları
Yüceer Y. (Advisor)
P.AYDINLIK(Student), Postgraduate, 2021 -
Nano/mikroelmüsiyonla stabilize edilmiş defne esansiyel yağının aromatik, antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
M.MERT(Student), Postgraduate, 2020 -
Süt yan ürünlerinin fermantasyonu ile üretilen probiyotik içeceklerin bazı karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Advisor)
Ç.ÖĞE(Student), Postgraduate, 2019 -
Tuz konsantrasyonu ve salamurada bekleme süresinin beyaz peynirin bazı kalite kriterleri üzerine etkileri
Yüceer Y. (Advisor)
B.YANMAZ(Student), Postgraduate, 2019 -
Teneke tulum peynirinin bazı fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
C.ŞEN(Student), Postgraduate, 2019 -
Farklı kültür çeşitleri kullanılarak üretilen katı tip kefirin karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
E.ARI(Student), Postgraduate, 2018 -
Ezine eski kaşar peynirinin karakteristik bazı özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
M.ALİ(Student), Postgraduate, 2018 -
Farklı ön işlem ve enzimatik hidroliz uygulamalarıyla domates ve biber küspelerinden elde edilen bazı uçucu ester ve alkol türevi bileşklerin üretim miktarlarının arttırılması
Yüceer Y. (Advisor)
H.ŞİMŞEK(Student), Postgraduate, 2017 -
İnek ve keçi sütü kullanılarak üretilen bazı probiyotik ürünlerin karakteristik özelliklerinin karşılaştırılması
Yüceer Y. (Advisor)
D.NALBANT(Student), Postgraduate, 2017 -
Düşük kalorili yoğurt dondurması üretim alternatifleri ve karakteristik özellikleri
Yüceer Y. (Advisor)
Ö.ŞAHİN(Student), Postgraduate, 2017 -
Kefir kültürü kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin aroma aktif bileşenlerinin ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
İ.ŞEN(Student), Postgraduate, 2015 -
Peyniraltı suyu ve maltodekstrin ilave edilerek püskürtmeli kurutma ile üretilen beyaz peynir tozunun lezzet bileşenlerinin GC-MS ve tanımlayıcı duyusal analiz teknikleriyle belirlenmesi
B.HUNUTLU(Student), Postgraduate, 2015 -
Portakal atığından mikroorganizmalar kullanılarak doğal aroma maddelerinin üretimi ve optimizasyonu
Yüceer Y. (Advisor)
A.DEMİRKOL(Student), Postgraduate, 2014 -
Farklı laktasyon evrelerinde türk saanen, maltız ve kıl keçisi sütlerinin vitamin, aminoasit ve mineral madde profillerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
E.GÜNAY(Student), Postgraduate, 2014 -
Tarımsal atıklar kullanılarak biyoaroma üretimi ve optimizasyonu
Yüceer Y. (Advisor)
O.GÜNEŞER(Student), Doctorate, 2014 -
Keçi peynirinin bazı kalite kriterleri üzerine hızlı olgunlaştırmanın etkileri
Yüceer Y. (Advisor)
H.UZKUÇ(Student), Postgraduate, 2014 -
UHT sütlerin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Yüceer Y. (Advisor)
O.BÖLEK(Student), Postgraduate, 2013 -
Kaşar Benzeri Peynir Üretimi: Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
M.Yalman(Student), Postgraduate, 2011 -
Mihaliç Peynirinin Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
S.Aday(Student), Postgraduate, 2010 -
Ultraviyole Işınları ve Ultrasound Uygulamalarının Sütün Aroma-Aktif Bileşenleri ve Mikroorganizma Yükü Üzerine Etkisi
B.Engin(Student), Postgraduate, 2009 -
Süt Kaynaklı Toz Bileşenlerin Yağsız Yoğurdun Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yüceer Y. (Advisor)
M.İşleten(Student), Postgraduate, 2006