Yayınlar & Eserler

Makaleler 40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (8)
Scopus (9)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (16)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 38

2. PROFILING CHEMICAL COMPONENTS OF SEAWEED SPECIES FROM THE ANTARCTIC PENINSULA

8. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu, Kocaeli, Türkiye, 08 Kasım 2024, ss.13-14, (Özet Bildiri)

3. "Antibiotic-resistant bacteria in convenience seafood products".

2 nd Aquatic Biotechnology Symposium 13-14 October 2021 Istanbul, TURKEY, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.40, (Özet Bildiri)

4. Bitkisel Antimikrobiyallerin İşlenmiş Su Ürünlerindeki Bakterilere Etkisi

Türkiye 13.Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.323, (Özet Bildiri)

5. Histological Examination of Black Sea Trout (Salmo labrax) Fed by Carotenoid Containing Diets

BioEco2019- International Biodiversity Ecology Sciences Symposium, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

6. Effects of Astaxanthine, Canthaxanthin and Lycopene Containing Diets on the Chemical Quality and Textural Properties of the Black Sea Trout (Salmo labrax) Fillets

BioEco2019- International Biodiversity Ecology Sciences Symposium,TÜRKIYE, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

7. Seasonal Fatty Acid Composition Of Green Seaweed (Ulva Rigida)

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.547, (Özet Bildiri)

8. Evaluation of Fatty Acid Compositions of Commercial Fish Oils Considering Recommended Omega Fatty Acid Uptake for a Healthy Diet

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, AFYON, TÜRKIYE, Afyon, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.598, (Özet Bildiri)

9. Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, s.164-164, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.164, (Özet Bildiri)

10. Deniz Kestanesinin (Paracentrotus lividus) Önemi ve KullanımAlanları

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.170, (Özet Bildiri)

11. Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besinsel Önemi

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.164, (Tam Metin Bildiri)

12. BİYOBOZUNUR FİLM VE AMBALAJ MALZEMELERİNİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILABİLİRLİĞİ

Tüm ürün kap ve ambalaj standartları sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)

13. Fish Sausage Production from Different FishSpecies

Jubilee International Scientific Conference “Bulgaria of the Regions”, Plovdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.268-269, (Özet Bildiri)

14. The Processing of Pufferfish and Usage of Tetrodotoxin in the Pharmaceutical Industry

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, BULGARISTAN,, Plovdiv, Bulgaristan, 27 Ekim - 28 Kasım 2017, ss.260-267, (Tam Metin Bildiri)

15. Element Composition of Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Obtained from Fish Farm in the Mount Ida

ISEEP-2017 VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.280, (Özet Bildiri)

16. The Seasonal Elemental Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Canakkale, Turkey

ISEEP-2017 VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.270, (Tam Metin Bildiri)

17. Farklı Su Ürünlerinden Elde Edilen Kaplama Ürünlerin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.201, (Tam Metin Bildiri)

18. Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.133, (Tam Metin Bildiri)

19. Amino Acid Composition of Cultured Black Sea Trout (Salmo trutta labrax PALLAS, 1811)

SEAB 2017, International Symposium on EuroAsian Biodiversity, Minsk, Belarus, 5 - 08 Temmuz 2017, ss.102, (Özet Bildiri)

20. Scallop Species in Turkey and Evaluation in terms of Food Safety Considering 9th Task Group of Marine Strategy Framework Directive

SEAB 2017, International Symposium on EuroAsian Biodiversity, Minsk, Belarus, 5 - 08 Temmuz 2017, ss.73, (Özet Bildiri)

21. Meat Color Changes in Different Generations of Cultured Black Sea Trout(Salmo trutta labrax): A Preliminary Study

FABA 2016, International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.511-512, (Özet Bildiri)

22. Changes in Fatty Acid and Mineral Compositions of Rose-Shrimp Croquettes during Production Process

63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, ss.6, (Özet Bildiri)

23. Determination of Seasonal Amino Acid and Proximate Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Dardanelles, Turkey

63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, sa.2, ss.5, (Özet Bildiri)

24. Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi

Türkiye 12.Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.356, (Tam Metin Bildiri)

25. İşleme Teknolojisinde Radyoaktif Işınların Yeri 22 24 Mayıs 2006

3.Öğrenci Sempozyumu, MUĞLA, TÜRKİYE, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2006

26. Mineral Contents of Meat and Digestive Glands of Scallops(Flexopecten glaber)Caught in Çanakkale Strait,Turkey

MACODESU 2015, Conference of Sea and Coastal Development in the frame of Sustainability, Trabzon, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2015, ss.207, (Tam Metin Bildiri)

27. Sıcak Dumanlanmış Sardalya (Sardina Pilchardus)'nın Soğuk Muhafazada Raf Ömrünün Belirlenmesi

17.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.362, (Tam Metin Bildiri)

29. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

30. Unknown Value Point to Sea Cucumber

2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.204, (Tam Metin Bildiri)

31. Sea Urchin Processing Technology

2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

32. Deniz Salyangozu İşleme Teknolojisi.

XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu., Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.449, (Tam Metin Bildiri)

33. Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Olası Kontaminasyonlar ve Önlemler

XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.448, (Tam Metin Bildiri)

34. Su Kurbağalarının İşleme Teknolojisi.Bildiri özet kitabı

XIV.Ulusal Su Ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.457, (Tam Metin Bildiri)

35. Denizlerimizdeki Lezzet Uygarlığının Üyelerinden Deniz Anaları 22 24 Mayıs 2006

3.Öğrenci Sempozyumu MUĞLA, TÜRKİYE, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

36. Sea Urchin Processing Technology 24 26 October 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition, TÜRKIYE, 24 - 26 Ekim 2007

37. Unknown Value Point To Sea Cucumber 24 26 October 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition, Istanbul, 24 - 26 Ekim 2007
Metrikler

Yayın

100

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

79

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

61

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

47

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

7

Toplam Atıf Sayısı

119

Proje

13

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları