Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

"Antibiotic-resistant bacteria in convenience seafood products".

2 nd Aquatic Biotechnology Symposium 13-14 October 2021 Istanbul, TURKEY, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.40

Bitkisel Antimikrobiyallerin İşlenmiş Su Ürünlerindeki Bakterilere Etkisi

Türkiye 13.Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.323

Histological Examination of Black Sea Trout (Salmo labrax) Fed by Carotenoid Containing Diets

BioEco2019- International Biodiversity Ecology Sciences Symposium, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019

Seasonal Fatty Acid Composition Of Green Seaweed (Ulva Rigida)

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.547

Evaluation of Fatty Acid Compositions of Commercial Fish Oils Considering Recommended Omega Fatty Acid Uptake for a Healthy Diet

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, AFYON, TÜRKIYE, Afyon, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.598

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, s.164-164, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.164

Deniz Kestanesinin (Paracentrotus lividus) Önemi ve KullanımAlanları

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.170

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besinsel Önemi

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.164

BİYOBOZUNUR FİLM VE AMBALAJ MALZEMELERİNİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILABİLİRLİĞİ

Tüm ürün kap ve ambalaj standartları sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.99-104

Fish Sausage Production from Different FishSpecies

Jubilee International Scientific Conference “Bulgaria of the Regions”, Plovdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.268-269

The Processing of Pufferfish and Usage of Tetrodotoxin in the Pharmaceutical Industry

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, BULGARISTAN,, Plovdiv, Bulgaristan, 27 Ekim - 28 Kasım 2017, ss.260-267

Element Composition of Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Obtained from Fish Farm in the Mount Ida

ISEEP-2017 VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.280

The Seasonal Elemental Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Canakkale, Turkey

ISEEP-2017 VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.270

Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.133

Amino Acid Composition of Cultured Black Sea Trout (Salmo trutta labrax PALLAS, 1811)

SEAB 2017, International Symposium on EuroAsian Biodiversity, Minsk, Belarus, 5 - 08 Temmuz 2017, ss.102

Meat Color Changes in Different Generations of Cultured Black Sea Trout(Salmo trutta labrax): A Preliminary Study

FABA 2016, International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.511-512

Changes in Fatty Acid and Mineral Compositions of Rose-Shrimp Croquettes during Production Process

63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, ss.6

Determination of Seasonal Amino Acid and Proximate Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Dardanelles, Turkey

63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, sa.2, ss.5

Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi

Türkiye 12.Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.356

İşleme Teknolojisinde Radyoaktif Işınların Yeri 22 24 Mayıs 2006

3.Öğrenci Sempozyumu, MUĞLA, TÜRKİYE, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2006

Mineral Contents of Meat and Digestive Glands of Scallops(Flexopecten glaber)Caught in Çanakkale Strait,Turkey

MACODESU 2015, Conference of Sea and Coastal Development in the frame of Sustainability, Trabzon, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2015, ss.207

Unknown Value Point to Sea Cucumber

2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.204

Sea Urchin Processing Technology

2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.205

Su Kurbağalarının İşleme Teknolojisi.Bildiri özet kitabı

XIV.Ulusal Su Ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.457

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Olası Kontaminasyonlar ve Önlemler

XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.448

Deniz Salyangozu İşleme Teknolojisi.

XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu., Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.449

Denizlerimizdeki Lezzet Uygarlığının Üyelerinden Deniz Anaları 22 24 Mayıs 2006

3.Öğrenci Sempozyumu MUĞLA, TÜRKİYE, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2006

Sea Urchin Processing Technology 24 26 October 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition, TÜRKIYE, 24 - 26 Ekim 2007

Unknown Value Point To Sea Cucumber 24 26 October 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition, Istanbul, 24 - 26 Ekim 2007

Metrikler

Yayın

93

Atıf (WoS)

49

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

50

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

12

Tez Danışmanlığı

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları