Makaleler
40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (8)
Scopus (9)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (16)
2. Phenotypic and Genotypic Antibiotic Resistance of Bacteria Isolated from Ready-to-eat Salted Seafood
Aquatic Science and Engineering
, cilt.40, sa.1, ss.1-9, 2025 (ESCI)
6. Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Aquatic Sciences and Engineering
, cilt.37, sa.4, ss.188-194, 2022 (ESCI)
11. Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Canakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
, cilt.2, sa.1, ss.127-131, 2019 (Hakemli Dergi)
14. Titanyum Dioksit ve Nano Titanyum Dioksit Kullanımının Su Ürünlerine Olası Zararları
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
, cilt.1, sa.2, ss.59-65, 2018 (Hakemli Dergi)
22. Determination of Proximate Composition and Sensory Attributes of Scallop (Flexopecten glaber) Gonads
Marine Science and Technology Bullutein
, cilt.2, sa.2, ss.5-8, 2013 (Hakemli Dergi)
23. Effect of seasonal changes in proximate composition of common pandora (Pagellus erythrinus, Linnaeus 1758) catched from Saros
Marine Science and Technology Bulletin
, cilt.2, sa.2, ss.9-12, 2013 (Hakemli Dergi)
24. Quality determination of experimental sausage production from shark meat
MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
, cilt.2, sa.2, ss.1-4, 2013 (Hakemli Dergi)
25. Effect of Seasonal on Proximate Composition of Red Mullet (Mullus barbatus) and Hake (Merluccius merluccius) were Catched from Saroz Bay Research
Research Journal of Biology
, cilt.2, sa.2, ss.45-50, 2012 (Hakemli Dergi)
28. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Filetosundan Kroket Yapımı ve Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Kafkas Univ Vet Fak Derg
, cilt.17, sa.5, ss.735-740, 2011 (SCI-Expanded)
29. Geleneksel Beyaz Ekmeğe Spirulina Katkısının Değerlendirilmesi
Hasad Gıda
, cilt.314, ss.42-45, 2011 (Hakemli Dergi)
30. Proximate and Elemental Composition of Chamelea gallina from the Southern Coast of the Marmara Sea (Turkey ).
Biological Trace Element Research
, cilt.143, ss.983-991, 2010 (SCI-Expanded)
32. Genetiği Değiştirilmiş Ürünler.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.24, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)
33. Balıkla Beslenme ve Kardiyovasküler Sağlık
Diabet Bilimi Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.12-13, 2008 (Hakemli Dergi)
34. Nükleer Tıp Kliniğine Çernobil Öncesi ve Sonrası Başvuran Tiroid Hastaları ile İlgili Bir İnceleme
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıp Dergisi
, cilt.24, sa.1, ss.1302-382, 2007 (Hakemli Dergi)
35. Gıda Korunumunda Radyoaktif Işınlama Yönteminin Kullanılması
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.258, ss.28-35, 2006 (Hakemli Dergi)
37. Soframızdaki Balığın Kimlik Bilgilerine Ulaşma Yolları
Aquaculture and Fisheries; Su Ürünleri Federasyonu Resmi Yayını
, cilt.4, ss.20-24, 2006 (Hakemli Dergi)
38. Değerli bir besin; balık.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.239, ss.34-37, 2005 (Hakemli Dergi)
39. İşlenmiş ve İşlenmemiş Su Ürünlerinin Elektroforez Yöntemi ile Cinslerinin Tanımı
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi
, cilt.18, sa.17, ss.75-85, 2004 (Hakemli Dergi)
40. Cold Storage of Cultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss WALBAUM, 1792) Fillet
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.23 (2):, sa.2, ss.285-290, 1999 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
38
1. Snapshots of Marine Life at Horseshoe Island, Antarctica: Highlights from Underwater Observations and Specimen Collections
8. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu, Kocaeli, Türkiye, 08 Kasım 2024, ss.78-79, (Özet Bildiri)
2. PROFILING CHEMICAL COMPONENTS OF SEAWEED SPECIES FROM THE ANTARCTIC PENINSULA
8. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu, Kocaeli, Türkiye, 08 Kasım 2024, ss.13-14, (Özet Bildiri)
3. "Antibiotic-resistant bacteria in convenience seafood products".
2 nd Aquatic Biotechnology Symposium 13-14 October 2021 Istanbul, TURKEY, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.40, (Özet Bildiri)
5. Histological Examination of Black Sea Trout (Salmo labrax) Fed by Carotenoid Containing Diets
BioEco2019- International Biodiversity Ecology Sciences Symposium, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
6. Effects of Astaxanthine, Canthaxanthin and Lycopene Containing Diets on the Chemical Quality and Textural Properties of the Black Sea Trout (Salmo labrax) Fillets
BioEco2019- International Biodiversity Ecology Sciences Symposium,TÜRKIYE, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
13. Fish Sausage Production from Different FishSpecies
Jubilee International Scientific Conference “Bulgaria of the Regions”, Plovdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.268-269, (Özet Bildiri)
14. The Processing of Pufferfish and Usage of Tetrodotoxin in the Pharmaceutical Industry
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, BULGARISTAN,, Plovdiv, Bulgaristan, 27 Ekim - 28 Kasım 2017, ss.260-267, (Tam Metin Bildiri)
20. Scallop Species in Turkey and Evaluation in terms of Food Safety Considering 9th Task Group of Marine Strategy Framework Directive
SEAB 2017, International Symposium on EuroAsian Biodiversity, Minsk, Belarus, 5 - 08 Temmuz 2017, ss.73, (Özet Bildiri)
22. Changes in Fatty Acid and Mineral Compositions of Rose-Shrimp Croquettes during Production Process
63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, ss.6, (Özet Bildiri)
23. Determination of Seasonal Amino Acid and Proximate Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Dardanelles, Turkey
63rd Scientific Conference with International Participation “FOOD SCIENCE, ENGINEERING and TECHNOLOGY 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.II, sa.2, ss.5, (Özet Bildiri)
26. Mineral Contents of Meat and Digestive Glands of Scallops(Flexopecten glaber)Caught in Çanakkale Strait,Turkey
MACODESU 2015, Conference of Sea and Coastal Development in the frame of Sustainability, Trabzon, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2015, ss.207, (Tam Metin Bildiri)
28. Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi TÜRKİYE 6 8 Temmuz 2010
2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, (Özet Bildiri)
29. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive
1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
30. Unknown Value Point to Sea Cucumber
2nd International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.204, (Tam Metin Bildiri)
32. Deniz Salyangozu İşleme Teknolojisi.
XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu., Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.449, (Tam Metin Bildiri)
33. Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Olası Kontaminasyonlar ve Önlemler
XIV.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.448, (Tam Metin Bildiri)
37. Unknown Value Point To Sea Cucumber 24 26 October 2007
2nd International Congress on Food and Nutrition, Istanbul, 24 - 26 Ekim 2007
38. Su Ürünleri İşleyen Ve Satan Yerlerde Çalışanların Sanitasyon Konusunda Bilgi Düzeyleri ss 0 0
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Metrikler
Yayın (WoS)
17
Yayın (Scopus)
9
Atıf (WoS)
79
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
61
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
36
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
47
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
7
Toplam Atıf Sayısı
119
Proje
13
Tez Danışmanlığı
6