Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect Of Peeling, Filling Medium And Storage Time On HMF And Sugar Profiles Of Canned Sarilop And Bursa Siyahi Figs

V. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCE CONFERENCE, Edirne, Türkiye, 17 - 20 Eylül 2023

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38

New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129

ÜZÜM SUYU ÜRETİMİNDE ENZİM KULLANIMININ VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018, ss.59 Creative Commons License

Cork stoppers and alternative wine closures

International Congress on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

ISIL İŞLEM VE UV-C UYGULAMALARININ ELMA ŞARABININ UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Trakya Üniversiteler Birliği İkinci Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Edirne, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2017, ss.14

Cork stoppers and alternative wine closures

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139

Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating

International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217

Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114

Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115 Sürdürülebilir Kalkınma

Antimicrobial Activity of Some Plant Extracts Found in Çanakkale

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.262

Kinetics of non-enzymatic browning in tomato paste during storage

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.559

Microbial quality of UV-C treated orange juice

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.17

Meyve suyu ve nektarlarında yapılan tağşişler ve belirlenmesi

Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Dünü Bugünü ve Geleceği, Çanakkale, Türkiye, 10 - 11 Ocak 2011

Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Basma helva

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010, ss.757-759

Effects of UV-C ırradiation on some quality characteristics of orange juices

New Challenges in Food Preservation, Effost Conference, Budapest, Macaristan, 11 - 13 Kasım 2009

Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.387-391

Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.620-624

Kitap & Kitap Bölümleri

Metrikler

Yayın

66

Atıf (WoS)

986

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1241

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

13

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları