Prof. Dr. NEŞE YILMAZ TUNCEL


Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Çok Disiplinli


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: Neşe YILMAZ

E-posta: neseyilmaz@comu.edu.tr
Diğer E-posta: neseyilmaztuncel@gmail.com
İş Telefonu: +90 286 218 0018 Dahili: 16097
Web: https://avesis.comu.edu.tr/neseyilmaz
Ofis: 1
Posta Adresi: Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Oda No: 1, Çanakkale, Merkez

Eğitim Bilgileri

2014 - 2015

2014 - 2015

Post Doktora

Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, Institute Of Food, Nutrition And Health , Laboratory Of Food Biochemistry , İsviçre

2008 - 2014

2008 - 2014

Doktora

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2006 - 2008

2006 - 2008

Yüksek Lisans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2002 - 2006

2002 - 2006

Lisans

Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Doktora

PİRİNÇ KEPEĞİNİN KISA DALGA INFRARED (KIZILÖTESİ) ENERJİ İLE STABİLİZASYONU VE STABİLİZE KEPEĞİN GIDA ÜRÜNLERİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

2008

2008

Yüksek Lisans

FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN MISIRIN FİZİKSEL, KİMYASAL VE TOKSİKOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2025

2025

En iyi diyet nedir? / Dilara Koçak

Mesleki Kurs

NEOSKOLA

2025

2025

Popüler bilim tarihi eğitimi / Prof. Dr. Mehmet Ali Alpar

Kişisel Gelişim

NEOSKOLA

2024

2024

Şarapla tanışma eğitimi / Levon Bağış

Mesleki Kurs

NEOSKOLA

2024

2024

Diksiyon eğitimi/ Mehpare Çelik

Kişisel Gelişim

NEOSKOLA

2024

2024

Zeytinyağının gizemli dünyası ve tadımın ipuçları / Duygu Özerson Elakdar

Mesleki Kurs

NEOSKOLA

2023

2023

İklim değişikliği: sebep ve çözümleri eğitimi/ Prof. Dr. Levent Kurnaz

Mesleki Kurs

NEOSKOLA

2019

2019

Food Loss and Waste Reduction and Management/CHIEAM-IAMZ/ Zaragoza, İSPANYA

Mesleki Kurs

CHIEAM

2010

2010

Workshop on Antioxidant Measurement Methods

Mesleki Kurs

İstanbul Üniversitesi

2006

2006

Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi ve Kapiler Elektroforez Uygulamaları

Mesleki Kurs

Anadolu Üniversitesi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2018 - 2024

2018 - 2024

Doç. Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2018 - 2018

2018 - 2018

Dr. Öğr. Üyesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2017 - 2018

2017 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2014 - 2017

2014 - 2017

Araştırma Görevlisi Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2014

2009 - 2014

Araştırma Görevlisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Staj Koordinatörü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Bologna Komisyonu Başkanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Sürdürülebilir Gıda Üretimi

Lisans

Lisans

Mesleki İngilizce I ve II (Professional English)

Duyusal Analiz (Sensory Analyses)

Beslenme İlkeleri (Nutrition Principles)

Gıda Analiz Yöntemleri (Food Analyses Methods)

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji (Food Additives and Toxicology)

Gıda İşleme İlkeleri (Food Processing Principles)

Tahıl İşleme Teknolojisi (Cereal Processing Technology)

Makaleler

Tümü (51)
SCI-E, SSCI, AHCI (38)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (38)
Scopus (34)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (6)

2023

2023

11. Stabilization of Rice Bran: A Review

Tuncel N.

FOODS , cilt.12, sa.9, ss.1-21, 2023 (SCI-Expanded) identifier

2020

2020

17. Sürdürülebilir Et Üretimi

Polat H., Yılmaz Tuncel N.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.46, sa.1, ss.134-151, 2020 (Hakemli Dergi)

2019

2019

20. Gıda Atıkları

Yılmaz Tuncel N.

TÜBİTAK Bilim ve Teknik , sa.625, ss.10-18, 2019 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

28. GAMA-ORİZANOL

YILMAZ TUNCEL N.

AKADEMİK GIDA , cilt.14, sa.4, ss.458-464, 2016 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. Assessing the enzymatic and functional stability of germinated legume flours under various storage conditions

Polat Kaya H., Andaç A. E., Yılmaz Tuncel N.

39th EFFoST International Conference 2025, Porto, Portekiz, 17 - 19 Kasım 2025, ss.1, (Özet Bildiri)

2025

2025

2. Antinutrients and in vitro digestibility of germinated legume flours

Yılmaz Tuncel N., Polat Kaya H., Andaç A. E.

39th EFFoST International Conference 2025, Porto, Portekiz, 17 - 19 Kasım 2025, ss.2, (Özet Bildiri)

2023

2023

3. Physicochemical and sensory properties of legume based milk substitutes

Yılmaz Tuncel N., Andaç A. E., Polat Kaya H., Korkmaz F., Tuncel N. B.

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47, (Özet Bildiri)

2023

2023

4. Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs

Korkmaz F., Andaç A. E., Yılmaz Tuncel N., Polat Kaya H., Tuncel N. B.

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

2021

2021

5. Utilization of Rice Milling By-Products

Yılmaz Tuncel N.

Waste2Value, Aveiro, Portekiz, 17 Kasım 2021, (Yayınlanmadı)

2020

2020

6. Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi

Yılmaz Tuncel N., Polat H.

13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71, (Özet Bildiri)

2020

2020

7. TÜRKİYE’DE YETİŞEN BAŞAT ÇELTİK ÇEŞİTLERİNİN GAMA- ORİZANOL MİKTARI BAKIMINDAN KARŞILAŞTIRILMASI

Tuncel N. B., Yılmaz Tuncel N.

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.310, (Özet Bildiri)

2018

2018

8. FREE AND BOUND PHENOLICS AND ANTIOXIDANTS IN RAW AND INFRARED STABILIZED IMMATURE RICE GRAIN

YILMAZ F., TUNCEL N. B., YILMAZ TUNCEL N.

IX International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2018”, 4 - 07 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

9. Infrared stabilization of immature rice grain

Yilmaz F., Tuncel N. B., Yilmaz Tuncel N.

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

10. The effect of infrared stabilization on tocopherol, gamma-oryzanol, thiamine and riboflavin contents of immature rice grains

Yilmaz F., Tuncel N. B., Yilmaz Tuncel N.

3. International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.741, (Özet Bildiri)

2016

2016

11. The effect of ultrasound treatment on physical properties of some legume starches

KARAMAN M., TUNCEL N. B., KAYA E., YILMAZ N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.279, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

12. The effect of ultrasound assisted extraction on yield and some properties of legume starches

KARAMAN M., KAYA E., YILMAZ N., TUNCEL N. B.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.92, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

13. The effect of ultrasound treatment on phenolics and antioxidant capacity of some legume brans

KAYA E., TUNCEL N. B., KARAMAN M., YILMAZ N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.332, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

14. Pirinç Kepeğinin İşlenmesi ve İnsan Beslenmesindeki Önemi

TUNCEL N. B., YILMAZ TUNCEL N.

ULUSLARARASI KATILIMLI KONURALP ÇELTİL ÇALIŞTAYI, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015, ss.35, (Özet Bildiri)

2015

2015

15. Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

TUNCEL N. B., YILMAZ N.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66, (Özet Bildiri)

2015

2015

16. Kısa ve Orta Dalga Infrared (Kızılötesi)ile Çeltik Kurutmanın Pirinç Randımanı ve Enerji Tüketimi Üzerine Etkisi

TUNCEL N. B., YILMAZ N., KOCABIYIK H.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.107-108, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

17. Infrared (Kızılötesi) Kurutmanın Domatesin Toplam Fenol, Antioksidan Kapasite ve Hidroksimetilfurfural Miktarına Etkisi

YILMAZ N., TUNCEL N. B., KOCABIYIK H.

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.105-106, (Özet Bildiri)

2013

2013

18. Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient (Sözlü sunum)

Tuncel N. B., Yilmaz N., Uygur A., Kocabiyik H.

7th International Congress Flour-Bread, Osijek, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40, (Özet Bildiri)

2013

2013

19. Meyve ve Sebze Kurutma için Infrared Kurutucu Tasarımı

KOCABIYIK H., TUNCEL N. B., YILMAZ N.

II. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2013, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

21. Middle Infrared Drying of Tomato

KOCABIYIK H., SÜMER S. K., TUNCEL N. B., BÜYÜKCAN M. B., YILMAZ N., Arslan N.

XXXIV CIOSTA CIGRV Conference, Vienna, Avusturya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

22. Parsley drying with modified household microwave oven.

Tuncel N. B., Arslan N., Yılmaz N.

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1095, (Özet Bildiri)

2011

2011

23. The effect of infrareddrying on ß-carotene and lycopene content of tomato

Kocabıyık H., Tuncel N. B., Yılmaz N., Arslan N., Büyükcan M. B., Sümer S. K.

International Food Ccongress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.298, (Özet Bildiri)

2011

2011

24. The effect of pea (Pisum sativum L.) originated asparaginase onacrylamide formation in some bread types

Tuncel N. B., Yılmaz N., Şener E.

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.695, (Özet Bildiri)

2010

2010

25. Extraction Optimization For Antioxidant Activity of a Potential Bioactive Source : Feijoa (Feijoa sellowiana)

TUNCEL N. B., YILMAZ N., Kurtar Bozbıyık N.

Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2010, ss.32, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

26. Production and Investigation of Some Properties of Chickpea Bread

TUNCEL N. B., YILMAZ N., Özçelik S.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.447-448, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

27. Comparison of HPLC and LC/ESI-MS/MS Methods For Determination of Acrylamide In Wheat, Barley And Rye Malts

KÜÇÜK Z., TUNCEL N. B., YILMAZ N.

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.413, (Özet Bildiri)

2009

2009

28. Determination of 12 Phenolic Acids by a Validated HPLC Method: Its Application To Some Plants From Ida Mountain (Kaz Mountain/ Kazdaği)

TUNCEL N. B., YILMAZ N.

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.579, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2009

2009

29. Development of a Simple Rapid and Reliable HPLC Method For the Determination of Fumonisin B1 And B2 In Maize: Adoption of Internal Standard (Butyl Paraben)

TUNCEL N. B., YILMAZ N.

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.380, (Özet Bildiri)

2008

2008

30. A Research on the Facility of Drying Mantı (Mantu) with Infrared Technology

TUNCEL N. B., YILMAZ N.

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.166, (Özet Bildiri)

2008

2008

31. Alternative Technologies To Maize Drying

YILMAZ N., TUNCEL N. B.

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.147, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Stabilization of Rice Bran: A Review

YILMAZ TUNCEL N.

Exploiting the Rice Germplasm for Health-Promoting and Value-Added Foods, , Editör, MDPI, ss.163-183, 2024

2023

2023

2. Hayvansal Sütler ve Bitkisel ''Süt''ler

Yılmaz Tuncel N.

Besleyici ve Sağlıklı Gıda : Gıda Endüstrisinden Sofraya , Sedef Nehir EL, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.55-67, 2023

Desteklenen Projeler

2021 - 2022

2021 - 2022

Bitkisel Esaslı Süt Alternatifi İçecek Üretimi

TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı

Yılmaz Tuncel N. (Yürütücü), Tuncel N. B.

2011 - 2013

2011 - 2013

Stabilize Pirinç Kepeği İle Katkılanan Bazı Gıdaların Besinsel Öğelerinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

TUNCEL N. B. (Yürütücü), YILMAZ TUNCEL N.

2010 - 2012

2010 - 2012

Infrared kurutmanın pirincin verim, kalite ve bazı besinsel özellikleri üzerine etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

TUNCEL N. B. (Yürütücü), KOCABIYIK H., YILMAZ TUNCEL N.

2007 - 2008

2007 - 2008

Farklı Kurutma Tekniklerinin Mısırın Fiziksel Kimyasal ve Toksikolojik Özellikleri Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

TUNCEL N. B. (Yürütücü), YILMAZ TUNCEL N.

Patent

2021

2021

Kızılötesi (infrared) enerji ile pirinç kepeği stabilize etme yöntemi (İncelemeli tescil)

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2012/08335 , Standart Tescil

2015

2015

Kızılötesi (İnfrared) Enerji ile Pirinç Kepeği Stabilize Etme Yöntemi (İncelemesiz Tescil)

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: TR201208335B , Standart Tescil

Akademik Dolaşım Faaliyetleri

2025 - 2025

2025 - 2025

Yetkinlik ve Niteliklerin Artırılması

Diğer

Technical Research Centre of Finland (VTT, Valtion teknillinen tutkimuskeskus, National Technical Research Centre), Finlandiya

2022 - 2022

2022 - 2022

Yetkinlik ve Niteliklerin Artırılması

Diğer

Danmarks Tekniske Universitet, Danimarka

2022 - 2022

2022 - 2022

Erasmus Programı

Personel Hareketliliği

University of Ljubljana, Slovenya

2019 - 2019

2019 - 2019

Yetkinlik ve Niteliklerin Artırılması

Mesleki Eğitim/Kurs

The International Center For Advanced Mediterranean Agronomic Studies in Zaragoza, İspanya

Ödüller

Aralık 2016

Aralık 2016

AKADEMİK TEŞVİK 100 TAM PUAN ÖDÜLÜ (2015)

ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Şubat 2016

Şubat 2016

Food and Bioproducts Processing IChemE Journals Best Reviewer Awards 2015

Elseiver & Editorial Board of the Journal

Nisan 2008

Nisan 2008

BEST POSTER AWARD

ICC Bosphorus 2008



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

17 Kasım 2025 - 19 Kasım 2025

17 Kasım 2025 - 19 Kasım 2025

39th EFFoST International Conference 2025

Katılımcı

Porto-Portekiz

18 Ekim 2023 - 20 Ekim 2023

18 Ekim 2023 - 20 Ekim 2023

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages

Katılımcı

Rome-İtalya

21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020

21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020

13. Gıda Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

18 Nisan 2016 - 21 Nisan 2016

18 Nisan 2016 - 21 Nisan 2016

15th International Cereal and Bread Congress

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

14 Aralık 2015 - 16 Aralık 2015

14 Aralık 2015 - 16 Aralık 2015

Konuralp Çeltik Çalıştayı

Katılımcı

Düzce-Türkiye

13 Mayıs 2015 - 15 Mayıs 2015

13 Mayıs 2015 - 15 Mayıs 2015

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar

Katılımcı

Denizli-Türkiye

16 Ekim 2013 - 18 Ekim 2013

16 Ekim 2013 - 18 Ekim 2013

7th International Congress Flour-Bread

Katılımcı

Osijek-Hırvatistan

03 Haziran 2013 - 04 Haziran 2013

03 Haziran 2013 - 04 Haziran 2013

II. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı

Katılımcı

İzmir-Türkiye

26 Mayıs 2011 - 29 Mayıs 2011

26 Mayıs 2011 - 29 Mayıs 2011

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry

Katılımcı

İzmir-Türkiye

21 Nisan 2010 - 21 Nisan 2010

21 Nisan 2010 - 21 Nisan 2010

Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

04 Kasım 2009 - 06 Kasım 2009

04 Kasım 2009 - 06 Kasım 2009

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis

Katılımcı

Praha-Çek Cumhuriyeti

Burslar

2025 - 2025

2025 - 2025

YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEĞİ (39th EFFoST International Conference 2025, Portekiz, Porto)

TÜBİTAK

2023 - 2023

2023 - 2023

YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEĞİ (ICC Gluten Free Products and Beverages, Sözlü Sunum, Roma, İtalya)

TÜBİTAK

2019 - 2019

2019 - 2019

Mesleki Kurs Katılım Bursu (CHIEAM-IAMZ) (Food Loss and Waste, Zaragoza, İspanya)

Diğer Uluslararası Organizasyonlar

2014 - 2015

2014 - 2015

YURT DIŞI DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA BURSU (İSVİÇRE, ETH Zurich, Department of Health Sciences and Technology)

TÜBİTAK

2014 - 2014

2014 - 2014

YURT DIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEK BURSU (ICC 7th International Congress Flour-Bread, Sözlü Sunum, Hırvatistan, Opatija))

TÜBİTAK

2008 - 2014

2008 - 2014

YURT İÇİ DOKTORA BURSU (ÇOMU, Çanakkale, Türkiye)

TÜBİTAK

2006 - 2008

2006 - 2008

YURT İÇİ YÜKSEK LİSANS BURSU (ÇOMU, Çanakkale, Türkiye)

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 749

h-indeksi (SCOPUS): 17