Makaleler
51
Tümü (51)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (3)
Scopus (27)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (3)
31. Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.4, sa.11, ss.926-933, 2016 (Hakemli Dergi)
40. Effects of process stages on Turkish delight/lokum microbiological quality
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.49, sa.9, ss.2061-2066, 2014 (SCI-Expanded)
42. Ezine Peyniri II Olgunlaşma Süresince Proteoliz Düzeyi
GIDA
, cilt.35, sa.1, ss.21-26, 2010 (Hakemli Dergi)
43. Türk Lokumuna Uygulanan Farklı Ambalajlama Tekniklerinin Mikrobiyolojik Kalitesine Etkileri.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.1, ss.1-6, 2008 (Hakemli Dergi)
44. Hazır toz bebek mamaları ve Enterobacter sakazakii
Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi
, sa.36, ss.67-74, 2006 (Hakemli Dergi)
45. İzmir İlinde Satılan Bazı Peynirlerde S aureus Enterotoksinlerinin Elisa Yöntemiyle Belirlenmesi
GIDA
, cilt.31, sa.1, ss.37-41, 2006 (Hakemli Dergi)
46. Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı
AKADEMIK GIDA
, sa.21, ss.13-16, 2006 (Hakemli Dergi)
48. Şarapta okratoksin
AKADEMIK GIDA
, sa.16, ss.11-16, 2005 (Hakemli Dergi)
49. İzmir Kentinde Perakende Satılan Çeşitli Peynirlerde Staphylococcus aureus ve Enterotoksinlerinin Görülme Sıklığı.
AKADEMIK GIDA
, cilt.2, sa.10, ss.25-27, 2004 (Hakemli Dergi)
50. Vibrio vulnificus Infeksiyonları ve Önemi.
Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Dergisi
, cilt.30, ss.171-175, 2000 (Hakemli Dergi)
51. Vibrio vulnificus Özellikleri ve Izolasyonu.
Dünya Gıda
, cilt.6, sa.5, ss.1-5, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
101
14. Gıda çalışanlarından İzole edilen Gram Negatif Bakterilerde antimikrobiyal Direncin Araştırılması
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.73, (Özet Bildiri)
15. Taze yeşil sebzelerde GSBL üreticisi bakterilerin varlığı
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.69, (Özet Bildiri)
18. Çiğ Sütlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Enterobacterales Suşları ve Biyofilm Özellikleri
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.64, (Özet Bildiri)
19. Gıda çalışanlarından İzole edilen Gram Negatif Bakterilerde antimikrobiyal Direncin Araştırılması
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2019, ss.73, (Özet Bildiri)
23. Biofilm Formation of blaCTX-M positive Enterobacteriales Isolated from Bovine Milk with Subclinical Mastitis.
Union of Thrace universities 3. International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
29. Phenotypic Identification of Potential Mycotoxin Producing Alternaria Species Isolated from Bozcaada Karalahna and Cavus Grapes.
1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference (AGANFOS-2019), Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
32. Peynir Üretim Aşamalarından Elde Edilmiş Enterobacteriaceae izolatlarında Antibiyotik Direnç Genlerinin Varlığı ve Isısal Direnç
International XXXVIII. Turkish Microbiology Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, ss.147-148, (Özet Bildiri)
33. Quorum Sensing Signal Presence Determination of Food Process Line Isolated Biofilm Positive Gram Positive/Negative Isolates By LC/MSMS
XXXVII Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
34. Antibiotic Resistance and spa Types Of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Food Workers in Food Businesses and Hospital Kitchen in Canakkale, Turkey.
VI. Congress of the Microbiologists of Macedonia, Ohrid, Makedonya, 30 Mayıs - 06 Haziran 2018, ss.213, (Özet Bildiri)
36. Carriage of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus and Hygiene Practices of Food Workers in Food Businesses and Hospitals.
1st İnternational food&medicine congress., Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.107, (Özet Bildiri)
37. Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk
1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108, (Özet Bildiri)
39. Gıda Çalışanlarının Ellerinden İzole Edilen Mayaların Tanımlanması
II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.32, (Özet Bildiri)
43. Manda peynirinin mikrobiyolojik özellikleri
Türkiye 12.TGK Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.126, (Özet Bildiri)
44. Prunella vulgaris ve Sambucus nigra BitkilerininAntibakteriyel ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Türkiye 12.TGK kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.119, (Özet Bildiri)
45. Microbial Load of White Cheese Process Lines after CIP and COP: A Case Study in Turkey. Poster Presentation
3 rd. European Congress on Microbial Biofilms-Basic and Clinical Aspects, Foodmicro201, 19 - 22 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
46. Microbial Loads of Bozcaada Karalahna and Çavuş Grapes In Çanakkale, Turkey
FoodMicro Congress, Dublin, İrlanda, 19 - 22 Temmuz 2016, ss.389, (Tam Metin Bildiri)
48. GIDA ÜRETİM SÜRECİNDEANTİBİYOTİK DİRENÇLİ MİKROORGANİZMALARIN VARLIĞI KLASİK PEYNİRÜRETİMİNDE GSBL ÜRETEN E COLİ VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
49. The Food Safety of Traditional Pickled Red Beetroot Identification of Critical Control Points
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
50. Gıdaların Probiyotik Maya Florası
II. Ulusal Mikoloji Günleri II.Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.102, (Tam Metin Bildiri)
51. Üzüm Ve Üzüm Ürünlerdeki Küf Florası Ve Mikotoksin Çeşitliliği''
II. Ulusal Mikoloji Günleri, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.101, (Tam Metin Bildiri)
52. Üzüm ve üzüm ürünlerindeki Küf florası ve mikotoksin çeşitliliği
II. Ulusal Mikoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, cilt.1, ss.101, (Özet Bildiri)
53. Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler
5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158-159, (Tam Metin Bildiri)
54. Importance of the Biofilms on Food Safety Sustainability
Regional Workshop on Sustainable Management of Food Security, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
57. Hazard Analysis and Crtical Control Points System Optimization in Tahini Helva Production
ICFST 50TH CELEBRATION CONFERENCE: THE FUTURE OF FOOD INNOVATION, 17 - 19 Şubat 2015, ss.92, (Özet Bildiri)
58. Effects of Ozone Application on Microbial Load of Black Pepper
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.261, (Özet Bildiri)
62. Çanakkalede Üretilen Bazı Geleneksel Ürünlerdeki Küflerin Tanımlanması
I. Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
63. Türkiye de Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Küflü Peynirlerin Küf Florası
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
64. Gıdalarda Yaygın Olarak Bulunan Küfler ve Mikotoksinleri
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.39, (Özet Bildiri)
65. '' Evaluation of The Antimicrobial Effect of Essential Oils against Salmonella serovar typhimurium and Staphylococcus aureus in Minced Beef
NAFI International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.164, (Tam Metin Bildiri)
66. Evaluation of The Antimicrobial Effect of Essential Oils against Salmonella serovar Typhimurium and Staphylococcus aureus ın Minced Beef
2nd International Food Congress:Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
68. Biofilm Risk in Turkish Dairy Industry
3 rd. European Congress on Microbial Biofilms-Basic and Clinical Aspects, Eurobiofilm2013, 9 - 12 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
69. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential oils against Staphylococcus aureus in Minced Meat
59th International Congress of Meat Science and Technology, 18 - 23 Ağustos 2013, (Tam Metin Bildiri)
70. Alternatif Mikrobiyolojik Belirleme Yöntemleri ve Seçim Kriterleri
XXXV.Turkish Microbiology Congress, Aydın, Türkiye, 3 - 07 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
71. Çeşitli Bitki Ekstrakt ve Soğuk Pres Yağların Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
XXXIV. Turkish Microbiology Congress, Aydın, Türkiye, 3 - 07 Kasım 2012, ss.237, (Tam Metin Bildiri)
72. Effects of Production Stages on Turkish Delight Lokum Microbiological Quality
23rd International ICFMH Symposium Food Micro-2012 Global Issuesin Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
73. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential oils against Salmonella serovar Typhimurium in Minced Beef Meat
23rd International ICFMH Symposium Food Micro-2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.777, (Özet Bildiri)
74. Hygienic Status of Canteens in Çanakkale Onsekiz Mart University and Food Safety
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
75. The Effects of Utrasound Technology on Some Microbial Chemical and Physical Properties of Pomegranate Juice
1st International Food Congress: Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.299, (Özet Bildiri)
76. Detection of Staphylococcus aureus Enterotoxins by Molecular Methods
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
77. Detection of Food Borne Pathogenic Bacteria-S.aureus Enterotoxins by Molecular Methods
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, cilt.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
78. Some Physical Chemical and Bacteriological Properties of The Drinking Water in Fountain of The Streets in Çanakkale City
XXXIII International Congress on Microbial Ecology in Health and Disease, Yunanistan, 6 - 10 Eylül 2010, ss.136, (Özet Bildiri)
79. Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
80. Implementation of Hazard Analysis at Critical Control Points System To Tehina Halva ( Tahin Helvası)
2nd SAFOODNET Project (FP6022808) Workshop:Microbial Risk Management in Food Processes, Danimarka, 1 - 04 Kasım 2008, ss.1, (Özet Bildiri)
81. Risk Analyses and Risk Management in The Food Industry. Sözlü sunum
2nd Workshop Microbial Risk Management In Food Processes, Danimarka, 1 - 04 Kasım 2008, cilt.1, sa.1, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
82. Ülkemiz Piyasalarında Satılan Lokumların Mikrobiyolojik Kalitesi.
19. Ulusal Biyoloji Kongresi, Trabzon, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2008, cilt.1, sa.1, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
83. Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.273, (Özet Bildiri)
85. Microbiological Quality of Whey Cheeses in Çanakkale
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.0-135, (Özet Bildiri)
86. Geleneksel Bayramiç Tahin Helvası
Bayramiç Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007, ss.185, (Özet Bildiri)
87. Attitudes and Awareness of Selected Urban Consumers on Functional Dairy Foods in Çanakkale
International Symposium on “Functional Foods in Europe – International Developments in Science and Health Claims”, Malta, Malta, 1 - 04 Haziran 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
88. Su ürünlerinde Biyolojik Tehlikeler ve Önleme Yolları
Su Ürünlerinde HACCP ve Gıda Güvenliği Eğitim Semineri, Çanakkale, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
89. Food Safety Awareness of Selected Urban Consumers in Turkey
The SAFE Consortium International Congress on Food Safety:1st International Congress; Nutriton and Food Safety; Evaluation of Benefits and Risks, Budapest, Macaristan, 11 - 14 Haziran 2006, cilt.1, ss.111, (Özet Bildiri)
90. Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar
. Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2006, ss.777, (Tam Metin Bildiri)
91. Microbial Safety of Aşure A Traditional Turkish Desert
Intrafood 2005 Innovations in Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.1, ss.493-496, (Tam Metin Bildiri)
92. Microbiological and Chemical Properties of Cheese Helva Sold in Çanakkale
1st International Food and Nutriton Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.126, (Özet Bildiri)
93. Beslenme ve Gıda Hijyeni
Özel SEV iİk Öğretim Kurumu: Beslenme ve Gıda Hijyeni Semineri, İzmir, Türkiye, 23 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)
94. Zeytin Karasuyunun Fenolik Bileşenlerinin HPLC ile Analizi
3. Ulusal Kromatografi Kongresi, Isparta, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2002, ss.34, (Özet Bildiri)
95. Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi
I. International Workshop on Environmental Problems and Solutions in Olive Oil Production, Balıkesir, Türkiye, 7 - 09 Haziran 2002, cilt.1, ss.246-259, (Tam Metin Bildiri)
96. İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.391-398, (Tam Metin Bildiri)
97. Antimicrobial Effects of Olive Oil Blackwater
Food 2000; Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, (Özet Bildiri)
98. Zeytin Karasuyunun Yeniden Değerlendirilme Olanakları
Türkiye I. Zeytincilik Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.493-502, (Özet Bildiri)
99. Süt Ürünlerinde Staphylococcus aureus
VI. Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu (Süt mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri), Tekirdağ, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2000, ss.78-85, (Tam Metin Bildiri)
100. Incidence of Vibrio vulnificus and Vibrio parahaemolyticus in Mussels at Izmır Bay
FOODMICRO'99. Food Microbiology and Food Safety into the Next Millennium: the Seventeenth International Conference of ICFMH, Veldhoven, Hollanda, 13 - 17 Eylül 1999, ss.1-956, (Tam Metin Bildiri)
101. Zeytin Yağı Atıklarının Mikrobiyal Yollar ile Değerlendirilmesi
Environmental Biotechnology, İzmir, Türkiye, 14 - 17 Eylül 1998, ss.57-61, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
33
3. Türkiye Arke ve Bakterileri Listesi
Ali Nihat Gökyiğit Vakfı, İstanbul, 2021
6. The Risk of Clostridium difficile as a Foodborne Pathogen
Frontiersin Bacteriology Research, Adam C.Toft, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.93-146, 2020
7. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic, Ankara, 2019
8. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Uygulamaları
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic, Ankara,, Ankara, 2018
10. Antibiotic resistant Bacteria in milk and some dairy products
Understanding Microbial Pathogens: Current Knowledge and Educational Ideas on Antimicrobial Research Microbiology book series 7, Torres-Hergueta, E.and Mendez-Vilas,A., Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.19-27, 2018
13. Gıda kaymaklı Inv aziv Enfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi 5. Basım, Osman ERKMEN, Editör, Fil Yayınevi, Ankara, ss.136-157, 2017
14. Gıda Kaynaklı Hastalıklar
Gıda Mikrobiyoloji 5.basım, Osman Erkmen, Editör, Fil Yayınevi, Ankara, ss.131-136, 2017
15. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Uygulamaları 7 Basım
Nobel Akademik Yayın evi, Ankara, 2016
16. Mikrobiyal Kaynaklı Enzimler ve Gıda Bileşenleri
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.231-241, 2016
17. Intestinal Bacteria and Probiotics
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.193-209, 2016
18. Gıda Ortamında Mikrobiyal Stres Yanıtı
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.99-115, 2016
19. EK B Amerika Birleşik Devletleri'nde Gıda Güvenliğinin İzlenmesi
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdaan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.567-570, 2016
20. EK C Tehlike Analizleri Kritik Kontrol Noktaları
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.571-575, 2016
21. Gıda Kaynaklı Hastalıklarda Önemli Gerçekler
Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.305-321, 2016
22. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu 6 basım
Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 2015
23. GeneL Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu 5 basım
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ltd, Ankara, 2015
24. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu 4 basım
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ltd, Ankara, 2013
25. Gıda Kaynaklı Hastalıklar
Gıda Mikrobiyolojisi4 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2013
26. Gıda Kaynaklı Invasiv Enfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi 4 basım, Osman ERKMEN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.125-152, 2013
27. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu Geliştirilmiş 3. basım
Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 2011
28. Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar,3edition
Gıda Mikrobiyolojisi 3 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2011
29. Gıda Kaynaklı İnvasiv Enfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi 3 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.125-152, 2011
30. Gıda Kaynaklı İnvasiv Enfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi 2 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.125-151, 2010
31. Gıda Kaynaklı Hastalıklar
Gıda Mikrobiyolojisi 2 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2010
32. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.131-157, 2010
33. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu Genişletilmiş 2. basım
Esbav, Eskişehir, 2007
Metrikler
Yayın (WoS)
25
Yayın (Scopus)
27
Atıf (WoS)
324
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
392
H-İndeks (Scopus)
10
Atıf (Scholar)
670
H-İndeks (Scholar)
12
Atıf (TrDizin)
14
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
13
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
15
Proje
32
Tez Danışmanlığı
18