Yayınlar & Eserler

Makaleler 51
Tümü (51)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (3)
Scopus (27)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 101

1. Mold Risk in Cacao and Chocolate

IV. International Eurasian Mycology Congress, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2024, cilt.1, ss.158, (Özet Bildiri)

2. Heat Resistant Molds on Fruits and Fruit-Containing Products

IV. International Eurasian Mycology Congress, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2024, cilt.1, ss.85-86, (Özet Bildiri)

3. Piyasada Satılan Kokoreçlerde C. difficile ve Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakterilerin Varlığı

2. Ulusal Tek Sağlık Günleri, Ankara, Türkiye, 22 Kasım 2023, ss.58, (Özet Bildiri)

4. Düşük Frekans Ultrases ve Yıkama İşleminin Ispanaklardaki C. difficile, TAMB ve Enterobacterales Yüküne Etkisi.

NAFoST 1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi, İzmir, Türkiye, 28 Eylül 2023, ss.18, (Özet Bildiri)

5. Determination of the inhibitory effects of lactic acid bacteria on Clostridioides difficile invitro

10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Hırvatistan, 29 Kasım 2022, cilt.1, ss.190-191, (Özet Bildiri)

6. Removal of Clostridium (Clostridioides) difficile İnoculated into Lettuce with Washing Solutions

7.International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 03 Kasım 2022, cilt.1, ss.137-138, (Özet Bildiri)

7. Sanitizing Stainless Steel Process surfaces by New Natural Disinfectant Formula

VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Konya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, cilt.1, ss.381, (Özet Bildiri)

8. FUSARIUM SPECIES ISOLATED FROM BOZCADA CAVUS AND KARALAHNA GRAPE

3rd INTERNATIONAL EURASIAN MYCOLOGY CONGRESS (EMC’22), Van, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2022, cilt.1, sa.1, ss.166, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

9. The effect of washing with antimicrobial solutions on C. diffcile Enterobacterales and TAMB load in spinach

10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Hırvatistan, 30 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.188, (Özet Bildiri)

10. Antimicrobial effect of natural antimicrobials on C. difficile

27. International ICFMH Conference, Atina, Yunanistan, 30 Ağustos 2022, ss.294, (Özet Bildiri)

15. Taze yeşil sebzelerde GSBL üreticisi bakterilerin varlığı

I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.69, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.

Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2019, ss.68-69, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi

3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, ss.68-69, (Tam Metin Bildiri)

22. Biofilm Formation of blaCTX-M positive Enterobacteriales Isolated from Bovine Milk with Subclinical Mastitis

3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, ss.188-189, (Tam Metin Bildiri)

23. Biofilm Formation of blaCTX-M positive Enterobacteriales Isolated from Bovine Milk with Subclinical Mastitis.

Union of Thrace universities 3. International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

24. Yeni Bir Gıda Patojeni: Clostridium difficile

3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, ss.89-90, (Tam Metin Bildiri)

25. DETERMINATION OF YEAST FLORA IN CHEESE MADE FROM BUFFALO MILK

2nd International Eurasian Mycology Congress, Konya, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.135, (Özet Bildiri)

27. Determination of Antibacterial and Antifungal Properties of Chitosan Based Nanocomposite Films Prepared with Borax and Boron Nitride

1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference, 24 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

28. Phenotypic Identification of Potential Mycotoxin Producing Alternaria Species Isolated from Bozcaada Karalahna and Cavus Grapes.

1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference (AGANFOS-2019), Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.161, (Tam Metin Bildiri)

29. Phenotypic Identification of Potential Mycotoxin Producing Alternaria Species Isolated from Bozcaada Karalahna and Cavus Grapes.

1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference (AGANFOS-2019), Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

30. IDENTIFICATION AND PROBIOTIC CHARACTERIZATION OF LACTOBACILLUS ISOLATED FROM WATER BUFFALO’S DAIRY PRODUCTS

International XXXVIII. Turkish Microbiology Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, ss.357, (Özet Bildiri)

31. QS EFFECT OF PRUNELLA VULGARIS, SAMBUCUS NIGRA, CALENDULA OFFICINALİS

International XXXVIII.Turkish Microbiology Congres, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, ss.357, (Özet Bildiri)

35. Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk

1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108, (Özet Bildiri)

37. Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk

1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108, (Özet Bildiri)

38. Ultrases, Ozon ve Kızılötesi Yöntemlerinin Birlikte Kullanılmasının Baharat Mikroflorası Üzerine Etkinliğinin Belirlenmesi

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.33, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

39. Gıda Çalışanlarının Ellerinden İzole Edilen Mayaların Tanımlanması

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.32, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

40. THE ANTIMICROBIAL AND QUORUM QUENCHING EFFECTS OF NATURAL COMPOUNDS ON BIOFILM FORMING BACTERIA

Microbiologia Balkanica’2017, sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, ss.13, (Özet Bildiri)

41. Investigation of carbapenem-resistant Enterobacteriaceae in raw milk and cheese process

1st International Health Congress, Tekirdağ, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2017, ss.348, (Özet Bildiri)

42. ''Determination of Possible Mycotoxigenic Aspergillus spp. Using Coconut Cream Agar''

1st International Eurasia Mycology Congress, Manisa, Türkiye, 3 - 05 Temmuz 2017, cilt.1, sa.1, ss.215, (Tam Metin Bildiri)

43. Manda peynirinin mikrobiyolojik özellikleri

Türkiye 12.TGK Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.126, (Özet Bildiri)

45. Microbial Load of White Cheese Process Lines after CIP and COP: A Case Study in Turkey. Poster Presentation

3 rd. European Congress on Microbial Biofilms-Basic and Clinical Aspects, Foodmicro201, 19 - 22 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

46. Microbial Loads of Bozcaada Karalahna and Çavuş Grapes In Çanakkale, Turkey

FoodMicro Congress, Dublin, İrlanda, 19 - 22 Temmuz 2016, ss.389, (Tam Metin Bildiri)

47. MICROBIAL LOADS OF WHITE CHEESE PROCESS LINES AFTER CIP AND COP: A CASE STUDY IN TURKEY.

FoodMicro2016, Dublin, İrlanda, 17 - 19 Temmuz 2016, ss.329, (Tam Metin Bildiri)

49. The Food Safety of Traditional Pickled Red Beetroot Identification of Critical Control Points

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

50. Gıdaların Probiyotik Maya Florası

II. Ulusal Mikoloji Günleri II.Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.102, (Tam Metin Bildiri)

51. Üzüm Ve Üzüm Ürünlerdeki Küf Florası Ve Mikotoksin Çeşitliliği''

II. Ulusal Mikoloji Günleri, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.101, (Tam Metin Bildiri)

52. Üzüm ve üzüm ürünlerindeki Küf florası ve mikotoksin çeşitliliği

II. Ulusal Mikoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, cilt.1, ss.101, (Özet Bildiri)

53. Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler

5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158-159, (Tam Metin Bildiri)

54. Importance of the Biofilms on Food Safety Sustainability

Regional Workshop on Sustainable Management of Food Security, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

55. Hazard analysis and critical control point s system optimization in tahini halva production

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, Lincoln, Yeni Zelanda, 17 - 19 Şubat 2015, ss.92, (Özet Bildiri)

56. The antimicrobial effect of essential oils and their combinations with other treatments on Staphylococcus aureus in foods

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, Lincoln, Yeni Zelanda, 17 - 19 Şubat 2015, ss.93, (Özet Bildiri)

57. Hazard Analysis and Crtical Control Points System Optimization in Tahini Helva Production

ICFST 50TH CELEBRATION CONFERENCE: THE FUTURE OF FOOD INNOVATION, 17 - 19 Şubat 2015, ss.92, (Özet Bildiri)

58. Effects of Ozone Application on Microbial Load of Black Pepper

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.261, (Özet Bildiri)

59. Antimicrobial Activity of Some Plant Extracts Found in Çanakkale

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.262, (Özet Bildiri)

60. Üzümde Okratoksin A Oluşumuna Neden Olan Küfler ve Engellenmesi

I.Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.73, (Özet Bildiri)

61. Baharatlardaki Mikotoksinler ve Azaltma Yöntemleri

I.Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.261, (Özet Bildiri)

62. Çanakkalede Üretilen Bazı Geleneksel Ürünlerdeki Küflerin Tanımlanması

I. Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

63. Türkiye de Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Küflü Peynirlerin Küf Florası

I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

64. Gıdalarda Yaygın Olarak Bulunan Küfler ve Mikotoksinleri

I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.39, (Özet Bildiri)

66. Evaluation of The Antimicrobial Effect of Essential Oils against Salmonella serovar Typhimurium and Staphylococcus aureus ın Minced Beef

2nd International Food Congress:Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

67. Critical Control Points of Traditional Canned Red Roasted Pepper

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.359, (Özet Bildiri)

68. Biofilm Risk in Turkish Dairy Industry

3 rd. European Congress on Microbial Biofilms-Basic and Clinical Aspects, Eurobiofilm2013, 9 - 12 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

70. Alternatif Mikrobiyolojik Belirleme Yöntemleri ve Seçim Kriterleri

XXXV.Turkish Microbiology Congress, Aydın, Türkiye, 3 - 07 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

71. Çeşitli Bitki Ekstrakt ve Soğuk Pres Yağların Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi

XXXIV. Turkish Microbiology Congress, Aydın, Türkiye, 3 - 07 Kasım 2012, ss.237, (Tam Metin Bildiri)

72. Effects of Production Stages on Turkish Delight Lokum Microbiological Quality

23rd International ICFMH Symposium Food Micro-2012 Global Issuesin Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)

73. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential oils against Salmonella serovar Typhimurium in Minced Beef Meat

23rd International ICFMH Symposium Food Micro-2012 Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.777, (Özet Bildiri)

74. Hygienic Status of Canteens in Çanakkale Onsekiz Mart University and Food Safety

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

75. The Effects of Utrasound Technology on Some Microbial Chemical and Physical Properties of Pomegranate Juice

1st International Food Congress: Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.299, (Özet Bildiri)

76. Detection of Staphylococcus aureus Enterotoxins by Molecular Methods

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

77. Detection of Food Borne Pathogenic Bacteria-S.aureus Enterotoxins by Molecular Methods

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, cilt.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

78. Some Physical Chemical and Bacteriological Properties of The Drinking Water in Fountain of The Streets in Çanakkale City

XXXIII International Congress on Microbial Ecology in Health and Disease, Yunanistan, 6 - 10 Eylül 2010, ss.136, (Özet Bildiri)

80. Implementation of Hazard Analysis at Critical Control Points System To Tehina Halva ( Tahin Helvası)

2nd SAFOODNET Project (FP6022808) Workshop:Microbial Risk Management in Food Processes, Danimarka, 1 - 04 Kasım 2008, ss.1, (Özet Bildiri)

81. Risk Analyses and Risk Management in The Food Industry. Sözlü sunum

2nd Workshop Microbial Risk Management In Food Processes, Danimarka, 1 - 04 Kasım 2008, cilt.1, sa.1, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

82. Ülkemiz Piyasalarında Satılan Lokumların Mikrobiyolojik Kalitesi.

19. Ulusal Biyoloji Kongresi, Trabzon, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2008, cilt.1, sa.1, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

83. Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.273, (Özet Bildiri)

84. Kaşar Peyniri Üretim Hattı Mikroflorasının Belirlenmesi

Türkiye 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

85. Microbiological Quality of Whey Cheeses in Çanakkale

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.0-135, (Özet Bildiri)

86. Geleneksel Bayramiç Tahin Helvası

Bayramiç Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007, ss.185, (Özet Bildiri)

87. Attitudes and Awareness of Selected Urban Consumers on Functional Dairy Foods in Çanakkale

International Symposium on “Functional Foods in Europe – International Developments in Science and Health Claims”, Malta, Malta, 1 - 04 Haziran 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

88. Su ürünlerinde Biyolojik Tehlikeler ve Önleme Yolları

Su Ürünlerinde HACCP ve Gıda Güvenliği Eğitim Semineri, Çanakkale, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

89. Food Safety Awareness of Selected Urban Consumers in Turkey

The SAFE Consortium International Congress on Food Safety:1st International Congress; Nutriton and Food Safety; Evaluation of Benefits and Risks, Budapest, Macaristan, 11 - 14 Haziran 2006, cilt.1, ss.111, (Özet Bildiri)

90. Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar

. Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2006, ss.777, (Tam Metin Bildiri)

91. Microbial Safety of Aşure A Traditional Turkish Desert

Intrafood 2005 Innovations in Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.1, ss.493-496, (Tam Metin Bildiri)

92. Microbiological and Chemical Properties of Cheese Helva Sold in Çanakkale

1st International Food and Nutriton Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.126, (Özet Bildiri)

93. Beslenme ve Gıda Hijyeni

Özel SEV iİk Öğretim Kurumu: Beslenme ve Gıda Hijyeni Semineri, İzmir, Türkiye, 23 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)

94. Zeytin Karasuyunun Fenolik Bileşenlerinin HPLC ile Analizi

3. Ulusal Kromatografi Kongresi, Isparta, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2002, ss.34, (Özet Bildiri)

95. Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi

I. International Workshop on Environmental Problems and Solutions in Olive Oil Production, Balıkesir, Türkiye, 7 - 09 Haziran 2002, cilt.1, ss.246-259, (Tam Metin Bildiri)

96. İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.391-398, (Tam Metin Bildiri)

97. Antimicrobial Effects of Olive Oil Blackwater

Food 2000; Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, (Özet Bildiri)

98. Zeytin Karasuyunun Yeniden Değerlendirilme Olanakları

Türkiye I. Zeytincilik Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.493-502, (Özet Bildiri)

99. Süt Ürünlerinde Staphylococcus aureus

VI. Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu (Süt mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri), Tekirdağ, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2000, ss.78-85, (Tam Metin Bildiri)

100. Incidence of Vibrio vulnificus and Vibrio parahaemolyticus in Mussels at Izmır Bay

FOODMICRO'99. Food Microbiology and Food Safety into the Next Millennium: the Seventeenth International Conference of ICFMH, Veldhoven, Hollanda, 13 - 17 Eylül 1999, ss.1-956, (Tam Metin Bildiri)

101. Zeytin Yağı Atıklarının Mikrobiyal Yollar ile Değerlendirilmesi

Environmental Biotechnology, İzmir, Türkiye, 14 - 17 Eylül 1998, ss.57-61, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 33

1. Üzümlerde Okratoksijenik Aspergillus Varlığı

Biyolojide Yeni Gelişmeler Işığında Güncel Konular, Prof. Dr. Ali Bilgili, Editör, BİDGE Yayınlar, Ankara, ss.119-155, 2024 Creative Commons License

2. Üzümlerde Okratoksijenik Aspergillus Varlığı

Biyolojide Yeni Gelişmeler Işığında Güncel Konular, Bilgili Ali, Editör, Bidge Yayınları, Ankara, ss.119-156, 2024

4. Fermentasyon Metabolizması

Fermente Besinler ve Sağlık, Karabudak E, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.13-21, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Fermantasyon metabolizması

Fermente Besinler ve Sağlık, Karabudak E, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.13-21, 2021

6. The Risk of Clostridium difficile as a Foodborne Pathogen

Frontiersin Bacteriology Research, Adam C.Toft, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.93-146, 2020

7. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic, Ankara, 2019

8. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Uygulamaları

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic, Ankara,, Ankara, 2018

9. Importance of Biofilms on Dairy Industry Safety.

Understanding microbial pathogens: current knowledge and educational ideas on antimicrobial research, A.Mendez-Vilas, Editör, Microbiology Book Series #7, Badajoz, ss.146-152, 2018

10. Antibiotic resistant Bacteria in milk and some dairy products

Understanding Microbial Pathogens: Current Knowledge and Educational Ideas on Antimicrobial Research Microbiology book series 7, Torres-Hergueta, E.and Mendez-Vilas,A., Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.19-27, 2018

11. Importance of Biofilms on Dairy Industry Safety

Understanding microbial pathogens: current knowledge and educational ideas on antimicrobial research, (Enrique Torres-Hergueta and A. Méndez-Vilas, Eds.), Editör, Formatex Research Center, ss.146-152, 2018

12. Antibiotic-resistant bacteria in milk and some dairy products

Understanding Microbial Pathogens: Current Knowledge and Educational Ideas on Antimicrobial Research, Enrique Torres-Hergueta and A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center, ss.19-27, 2018

13. Gıda kaymaklı Inv aziv Enfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi 5. Basım, Osman ERKMEN, Editör, Fil Yayınevi, Ankara, ss.136-157, 2017

14. Gıda Kaynaklı Hastalıklar

Gıda Mikrobiyoloji 5.basım, Osman Erkmen, Editör, Fil Yayınevi, Ankara, ss.131-136, 2017

16. Mikrobiyal Kaynaklı Enzimler ve Gıda Bileşenleri

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.231-241, 2016

17. Intestinal Bacteria and Probiotics

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.193-209, 2016

18. Gıda Ortamında Mikrobiyal Stres Yanıtı

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.99-115, 2016

19. EK B Amerika Birleşik Devletleri'nde Gıda Güvenliğinin İzlenmesi

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdaan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.567-570, 2016

20. EK C Tehlike Analizleri Kritik Kontrol Noktaları

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.571-575, 2016

21. Gıda Kaynaklı Hastalıklarda Önemli Gerçekler

Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri, Dilek Heperkan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.305-321, 2016

23. GeneL Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu 5 basım

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ltd, Ankara, 2015

24. Genel Mikrobiyoloji ve Laboratuvar Kılavuzu 4 basım

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ltd, Ankara, 2013

25. Gıda Kaynaklı Hastalıklar

Gıda Mikrobiyolojisi4 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2013

26. Gıda Kaynaklı Invasiv Enfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi 4 basım, Osman ERKMEN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.125-152, 2013

28. Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar,3edition

Gıda Mikrobiyolojisi 3 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2011

29. Gıda Kaynaklı İnvasiv Enfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi 3 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.125-152, 2011

30. Gıda Kaynaklı İnvasiv Enfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi 2 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.125-151, 2010

31. Gıda Kaynaklı Hastalıklar

Gıda Mikrobiyolojisi 2 basım, Osman ERKMEN, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.122-124, 2010

32. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.131-157, 2010
Metrikler

Yayın

201

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

27

Atıf (WoS)

324

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

392

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

670

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

13

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

32

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları