Dr.Öğr.Üyesi

MUHAMMED YÜCEER


Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu

Gıda İşleme

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi

Biyografi

Muhammed Yüceer, lisans eğitimini Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği bölümünden (2002), yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde (2007) Prof.Dr. Beraat Özçelik yönetiminde düşük kolesterollü sıvı yumurta sarısı ile mayonez üretimi ve reolojik karakterizasyonu üzerine tamamlamıştır. Yüceer, doktora derecesini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde (2013) Prof.Dr. Cengiz Caner'in danışmanlığında, SAN-TEZ projesi olarak yumurta raf ömrünün aktif paketleme ve yeni muhafaza yöntemleri ile uzatılması üzerinde yürütmüştür. Kariyerine, 2002 yılında gıda sanayii için endüstriyel yumurta ürünleri (sıvı, dondurulmuş, toz) üreticisi olan A.B Gıda firmasında Ar-Ge departmanında başlamış ve yumurta işleme uzmanı olarak ürün geliştirme ve kalite sorumlusu olarak 11 yıllık sektör ve araştırma deneyimine sahiptir. Dr. Yüceer’in araştırmaları, yumurta bilimi ve raf ömrünün uzatılmasında fonksiyonel gıdaların yanı sıra yeni işleme yöntemlerinin uygulanmasını içermekte, özellikle yumurta ve yumurta ürünlerinde yeni teknikler ve işlem yardımcılarının (enzim) uygulanmasına odaklanmıştır. Dr. Yüceer halen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümünde akademisyen olup, özel sektör ile birçok ortak proje çalışmaları yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Eğitim Bilgileri

2009 - 2013

2009 - 2013

Doktora

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi - Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2003 - 2007

2003 - 2007

Yüksek Lisans

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metakurji Fakültesi-Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

1998 - 2002

1998 - 2002

Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2013

2013

Doktora

Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması (SAN-TEZ; 00729.STZ.2010-2 ile Sanayi Bakanlığı projesi kapsamında desteklenmiştir)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü

2007

2007

Yüksek Lisans

Kolesterolü Azaltılmış Yumurta Sarısı Üretimi ve Düşük Kolesterollü Mayonez Üretiminde Kullanımı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller

A1 Başlangıç

A1 Başlangıç

Kazakça

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

Arapça

A1 Başlangıç

A1 Başlangıç

Rusça

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2018

2018

Proje Yönetim Sertifikası-Seviye C

Diğer

International Project Management Association (IPMA)

2018

2018

Olympus Mikroskopi Semineri-Mikroskopide Güncel Uygulamalar ve Yeni Trendler- Mikroskop Sistemleri

Sağlık ve Tıp

İncekaralar Laboratuvar Cihazları Pazarlama A.Ş.-Olympus Mikroskopi Çözümleri

2017

2017

PCM & PRAG

Diğer

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi

2017

2017

Girişimcilik Eğitim Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

KOSGEB

2017

2017

Yatırımcılar için Devlet Destekleri Eğitimi

Diğer

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

2017

2017

AB Programlarına Yönelik Proje Yazma Eğitimi

Diğer

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Proje Koordinasyon Birimi

2016

2016

Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

Diğer

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Proje Koordinasyon Merkezi

2016

2016

Hedef Pazar Seçimi Eğitimi

Finans

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

2016

2016

Gıda Üretiminde Püskürtme Teknolojileri Semineri, Istanbul, 12.05.2016

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Spraying Systems Co.

2016

2016

The National Egg Quality School (IN, Indianapolis) 16-19.05.2016

Eğitim Yönetimi ve Planlama

North Carolina Department of Agriculture & Consumer Services, USA-Amerika Birleşik Devletleri

2015

2015

Food Rheology From Laboratory to Food Industry

Diğer

Anton Paar Türkiye Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2015

2015

Rheology of Complex Fluids, Gels and soft solids by Peter Hodder, London,UK, 23-24.09.2015

Diğer

TA Instruments, A Division of Waters Ltd. İngiltere

2015

2015

AFCO 2015 - Fermentation Methods and Scale-up Strategies Workshop 4-7.08.2015

Diğer

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2015

2015

New Technologies and Regulatory Updates in Development and Manufacturing of Biologicals

Sağlık ve Tıp

GE Healthcare

2015

2015

Advanced Course on Predictive Microbiology, 9-13.02.2015

Eğitim Yönetimi ve Planlama

CIHEAM - Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza, Zaragoza, Spain

2014

2014

İleri Reoloji Eğitimi - Advanced Rheology Course

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Gareth H. McKinley - MIT (Massachusetts Institute of Technology) ve Massimo Baiardo - TA Instruments

2014

2014

Tarım ve Gıda Bilimleri Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi & TÜBİTAK-BİDEP-2237

2014

2014

TRFOODMICRORISK 2014 - 1. Predictive Modelling and Foodborne Microbial Risk Assessment Workshop

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Prof. József Baranyi, Prof. Mark Tamplin at Yıldız Teknik University

2014

2014

International Workshop on Food Packaging:Balancing Functionality with Low Environmental Impact

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Institute of Technology & The University of Reading,U.K. supt. by British Council

2012

2012

Omnia Service - Egg Automatic Grading & Packaging Machines

Diğer

MOBA Technical Training Center, Barneveld, Netherlands

2012

2012

Omnia Detection Systems - Egg Automatic Grading & Packaging Machines

Diğer

MOBA Technical Training Center, Barneveld, Netherlands

2012

2012

Bilirkişi Uzmanlık Eğitimi

Kalite Yönetimi

Gıda Mühendisleri Odası, Ankara Genel Merkez

2012

2012

Gıda İşletmelerinde CIP Sistemi

Diğer

Sealed Air-Diversey

2012

2012

5S İşyeri Organizasyonu Eğitimi

Kalite Yönetimi

Sigma Center Danışmanlık Eğitim Ltd. Şti.

2012

2012

Product Technical Training Certificate (AE, VAULT and RIO Series)

Diğer

MIOX Engineering Corporation, Albuquerque, NM, United States

2012

2012

C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı

İş Sağlığı ve Güvenliği

Mavi Akademi-ÇASGEM (180 saat)

2012

2012

Yalın 6 Sigma Yeşil Kuşak Uzmanık Eğitimi

Kalite Yönetimi

Sigma Center Danışmanlık Eğitim Ltd. Şti. (96 saat)

2009

2009

İlk Yardım Eğitmi Sertifikası

Sağlık ve Tıp

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü

2008

2008

F4ST-Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Programı – Avrupa Birliği’nde Gıda Güvenliği

Kalite Yönetimi

F4ST, Kalite Sistem Laboratuvarları

2008

2008

F4ST TARLADAN ÇATALA GIDA GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİM PROGRAMI (e-learning)

Kalite Yönetimi

Kalite Sistem Laboratuarlar Grubu ve AB Leonardo da Vinci B Tipi Pilot Projesi (TR/06/B/F/PP-178050)

2008

2008

İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği

Sigma Center Danışmanlık Eğitim Ltd. Şti.

2008

2008

Entegre Pest-Haşere Yönetimi

Kalite Yönetimi

Evergreen-Rota Haşere Mücadele Ltd. Şti.

2008

2008

ABB Flow Master Training

Diğer

ABB Enstrümentasyon

2008

2008

Avrupa Birliği’ne Proje Yazma Teknikleri Atölye Çalışması

Diğer

Istanbul Sanayi Odası / Enterprise Europe Network

2008

2008

İstatiksel Proses Kontrol

Kalite Yönetimi

Bureau Veritas/Bursa

2007

2007

Ölçüm Cihazları-Yeni Jenerasyon Basınçlı Hatlarda Sıcaklık,Nem,td Debi Ölçüm Transmiterleri

Kalite Yönetimi

Tesco AG/Tesco Ltd.Şti.

2007

2007

Ar&Ge Uzmanlık Eğitimi

Diğer

TÜSSİDE/TÜBİTAK, Gebze.

2007

2007

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

Kalite Yönetimi

Yönetim Akademisi

2006

2006

Bilirkişi Meslek İçi Eğitim Semineri (belge no:2006/00057)

Kalite Yönetimi

TMMOB, Gıda Mühendisleri Odası

2006

2006

ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkikçi (sertifika no:YA24B06101)

Kalite Yönetimi

Yönetim Akademisi

2005

2005

BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (sertifika no:2318-2005/977)

Kalite Yönetimi

Okyanus Danışmanlık

2005

2005

Gıda Fabrikalarında Genel Hijyen ve Personel Hijyeni

Kalite Yönetimi

Johnson Diversey

2005

2005

Business English (BSWADV17B)-Upper Int./Lower Advanced Be3

Yabancı Dil

British Council

2005

2005

Speaking Skills (SP4B14E)-Lower Advanced

Yabancı Dil

British Council

2004

2004

Business English (BE3C09E)- Upper Intermediate

Yabancı Dil

British Council

2003

2003

ISO 9000:2000 Yönetim Sistemi Eğitimi

Kalite Yönetimi

TMMOB, Gıda Mühendisleri Odası, İstanbul Şubesi

2003

2003

Dış Ticaret Eğitimi

Finans

İnanç Dış Ticaret

2002

2002

HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Point) Eğitimi

Kalite Yönetimi

TMMOB, Gıda Mühendisleri Odası

2001

2001

Cisco Networking Academy Program (CNAP)-sertifika no:119537-233482-547535 ve 209136-233482-547535

Bilişim

Cisco Systems Networking Academy

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü , Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu , Gıda Teknolojisi, Yumurta Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Dr.Öğr.Üyesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2013 - 2018

2013 - 2018

Yrd.Doç.Dr.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Fonksiyonel Gıdalar

Ön Lisans

Ön Lisans

Genel Mikrobiyoloji

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Lisans

Lisans

Özel Tıbbi Amaçlı Gıdalar

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Kimyası

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Endüstrisi Makineleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Muhafazası

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Mikrobiyolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Kalite Yönetim Sistemi ve Standartları

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Muhafaza

Ön Lisans

Ön Lisans

Ambalaj Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil II

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Kimyası

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil I

Ön Lisans

Ön Lisans

Genel Mikrobiyoloji

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil I

Ön Lisans

Ön Lisans

Laboratuvar Teknikleri I

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki İngilizce II

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil II

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Seminer

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil I

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki İngilizce I

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil

Ön Lisans

Ön Lisans

Genel Mikrobiyoloji

Ön Lisans

Ön Lisans

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi- I

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Evaluation of physicochemical properties on meringue prepared from phospholipase A(2)enzyme-hydrolyzed liquid egg albumen

YÜCEER M.

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, cilt.246, ss.1847-1856, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2020

2020

Structural and rheological characterization of liquid egg white modified with phospholipase A(2) enzyme

YÜCEER M.

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, cilt.44, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2016

2016

Ozone treatment of shell eggs to preserve functional quality and enhance shelf life during storage

YÜCEER M. , ADAY M. S. , CANER C.

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, cilt.96, ss.2755-2763, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2015

2015

Maintaining functional properties of shell eggs by ultrasound treatment

CANER C. , YÜCEER M.

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, cilt.95, ss.2880-2891, 2015 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2015

2015

Efficacy of various protein-based coating on enhancing the shelf life of fresh eggs during storage

CANER C. , YÜCEER M.

POULTRY SCIENCE, cilt.94, ss.1665-1677, 2015 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

2014

2014

Antimicrobial lysozyme-chitosan coatings affect functional properties and shelf life of chicken eggs during storage

YÜCEER M. , CANER C.

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, cilt.94, ss.153-162, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2019

2019

Atık Gıdalar ve Gıdanın Geri Dönüşümü

YÜCEER M.

Food Sektör, cilt.19, ss.44, 2019 (Hakemsiz Dergi) Creative Commons License

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2017

2017

Halal Certification Process in Egg and Egg Products

YÜCEER M. , CANER C.

”, 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, ANKARA, TÜRKIYE, pp., 3 - 05 Kasım 2017

2017

2017

Halal and Healthy Food for A Good Life.

YÜCEER M. , CANER C.

”, 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, ANKARA, TÜRKIYE, 3 - 05 Kasım 2017

2017

2017

Color Changes of Coated, Ozone and Ultrasound Treated Eggs during Long Term Storage

YÜCEER M. , TEMİZKAN R. , BÜYÜKCAN M. B. , CANER C.

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Saint Helena, 3 - 05 Eylül 2017, ss.8

2017

2017

Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg

YÜCEER M. , CANER C. , TEMİZKAN R.

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Saint Helena, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5

Kitap & Kitap Bölümleri

2019

2019

Enzimler

YÜCEER M. , CANER C.

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz Caner, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Çanakkale, ss.209-240, 2019

2019

2019

Karbonhidratlar

CANER C. , YÜCEER M.

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz Caner, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Çanakkale, ss.47-95, 2019

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi

Editör

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Catering Guide

Editör

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

World Journal of Food Science and Technology

Editörler Kurulu Üyesi

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

International Journal of Agricultural Science and Food Technology (IJASFT)

Editörler Kurulu Üyesi

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Advances in Food Technology and Nutrition Sciences Open Journal (AFTNSOJ)

Editörler Kurulu Üyesi

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Journal of Food Research

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

International Society of Food Engineering (ISFE)

Üye

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti

Üye

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Institute of Packaging Professionals (IoPP)

Üye

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Consumer Association (TÜDER)

Üye

2005 - Devam Ediyor

2005 - Devam Ediyor

International Association for Food Protection-IAFP

Üye

2004 - Devam Ediyor

2004 - Devam Ediyor

Institute of Food Technologists-IFT

Üye

2003 - Devam Ediyor

2003 - Devam Ediyor

Poultry Science Association-PSA

Üye

2003 - Devam Ediyor

2003 - Devam Ediyor

World’s Poultry Science Association-WPSA

Üye

2002 - Devam Ediyor

2002 - Devam Ediyor

TMMOB, Gıda Mühendisleri Odası

Üye

2008 - 2009

2008 - 2009

International Egg Commission (IEC)

Üye

2006 - 2007

2006 - 2007

Society of Manufacturing Engineers-SME

Üye

Bilimsel Hakemlikler

Haziran 2020

Haziran 2020

Journal of Food Process Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2020

Haziran 2020

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

BMIJ-Business & Management Studies: An International Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

Food Packaging and Shelf Life

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

Türk Kimya Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2020

Mart 2020

TÜBİTAK Projesi

Şubat 2020

Şubat 2020

TÜBİTAK Projesi

Ocak 2020

Ocak 2020

TÜBİTAK Projesi

Kasım 2019

Kasım 2019

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

Nutrition and Food Processing

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Eylül 2019

Eylül 2019

Ar-Ge/Tasarım Merkezi İzleyicisi

Diğer Dergiler

Eylül 2019

Eylül 2019

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2019

Eylül 2019

Journal of Erzincan University Journal of Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ağustos 2019

Ağustos 2019

Journal of Food Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ağustos 2019

Ağustos 2019

TÜBİTAK Projesi

Ağustos 2019

Ağustos 2019

TÜBİTAK Projesi

Nisan 2019

Nisan 2019

Poultry Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2019

Şubat 2019

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2019

Şubat 2019

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2019

Şubat 2019

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2018

Aralık 2018

İZÜFBED (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi)

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2018

Kasım 2018

TÜBİTAK Projesi

Kasım 2018

Kasım 2018

TÜBİTAK Projesi

Eylül 2018

Eylül 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2018

Eylül 2018

Journal of Food, Nutrition and Population Health

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

TÜBİTAK Projesi

Haziran 2018

Haziran 2018

TÜBİTAK Projesi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Poultry Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of Bioprocessing & Biotechniques

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

Food Research International

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

International Journal of Food and Allied Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2018

Mart 2018

International Journal of Food and Allied Sciences (IJFAAS),

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Journal of Chemical Biology & Pharmaceutical Chemistry

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Food & Industrial Microbiology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Journal of Food, Nutrition and Population Health

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Antalya Organize Sanayi Bölgesi, Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı

Diğer Dergiler

Şubat 2018

Şubat 2018

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Journal of Food Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Journal of Food & Industrial Microbiology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Journal of Agricultural Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Journal of Food Processing & Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

Journal of Food Processing & Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

Journal of Food Nutrition and Population Health

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2016

Kasım 2016

International Journal of Food and Allied Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2016

Kasım 2016

Bilirkişilik

Diğer Dergiler

Eylül 2016

Eylül 2016

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2016

Temmuz 2016

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2016

Haziran 2016

SciencePG, International Journal of Food Engineering and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2016

Mart 2016

International Journal of Food Properties

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

Journal of the Science of Food and Agriculture

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

TÜBİTAK Projesi

Ekim 2015

Ekim 2015

Journal of Food Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ağustos 2015

Ağustos 2015

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

Journal of Food Research

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mart 2015

Mart 2015

Journal of the Science of Food and Agriculture

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

Teknik Bilirkişilik

Diğer Dergiler

Bilimsel Danışmalıklar

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

Pastörize Sıvı Yumurtanın Dondurulmasında Meydana Gelen Kalite Kayıplarının Azaltılması, Endüstriyel Çözüm Pratikleri ve Ekipman Tasarımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

Pastörize Sıvı Yumurta İşletmesi Plakalı Isı Eşanjörlerinde Proses Parametrelerinin Optimizasyonu ve Süreç Tasarımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

2018 - 2018

2018 - 2018

Diğer

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

2018 - 2018

2018 - 2018

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK- Proje Danışmanlığı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

Tüm Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

2014 - 2015

2014 - 2015

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

Ödüller

Kasım 2018

Kasım 2018

İTÜ Çekirdek girişimlerinden olan innoyum (Atık Yumurta Kabuğu Zarından Medikal ve Kozmetik Ürünler) BİG BANG için Girişimci akademisyen Muhammed Yüceer, gerçekleştirilen değerlendirme jürilerini başarıyla geçerek Finalist olmaya hak kazanmıştır

İTÜ ARI Teknokent’in Erken Aşama Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek BİG BANG – 2018 Startup Challenge

Kasım 2018

Kasım 2018

'Yumurta Kabuk/Zar Ayıran Makine Tasarım ve Optimizasyonu ile Doğal Yumurta Kabuğu Zarı Üretimi-innoyum' başlıklı girişimcilik projesi finalist olmaya hak kazanmıştır

ITU-BIG-BANG-2018 (Start-up Challange) İTÜ -Arı Teknokent

Kasım 2017

Kasım 2017

Yeni Nesil Fonksiyonel Yumurta Proteini Kaynaklı Toz Sporcu Ürünü Geliştirilmesi ve İmalatı (Birincilik Derecesi ve Ticarileştirme Desteği)

Trakya Kalkınma Ajansı

Şubat 2015

Şubat 2015

Advanced Course of Predictive Microbiology (konaklama ve kayıt burs desteği)

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza (CIHEAM), Zaragoza, İspanya



Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

2018

2018

International 9th Halal and Tayyib Conference

Davetli Konuşmacı

İstanbul-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 94

h-indeksi (WOS): 4

Jüri Üyelikleri

Nisan-2019

Nisan 2019

Yarışma

University4Society Çanakkale - University4Society

Haziran-2014

Haziran 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunma - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Mayıs-2014

Mayıs 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunma - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Eğitimci Havuzu

www.gidamo.org.tr

Gıda Mühendisleri Odası, Turkey

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Ayna Komitesi

http://www.tse.org.tr/hizmetlerimiz/ayna-komiteler

Türk Standartları Enstitüsü, Turkey