Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Gıda ve kanser

DÜNYA GIDA , ss.86-92, 2008 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LEGUME-BASED MILK SUBSTITUTES

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47

Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1

Pirinç kepeği yağı depolama stabilitesinin kemometrik yöntem ile tespit edilmesi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.368-374

Olgunlaşmamış Pirinçten Ekstrüde Çerez Üretimi: Stabilizasyon ve Ekstrüzyon Koşullarının Etkisi

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018

Infrared stabilization of immature rice grain

3. International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), 3 - 07 Mayıs 2017, ss.667

The effect of infrared stabilization on tocopherol, gamma-oryzanol, tiamine and riboflavin contents of immature rice grains

3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.1

The effect of ultrasound assisted extraction on yield and some properties of legume starches

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.92

The effect of ultrasound treatment on phenolics and antioxidant capacity of some legume brans

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.332

The effect of ultrasound treatment on physical properties of some legume starches

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.279

Pirinç Kepeğinin İşlenmesi ve İnsan Beslenmesindeki Önemi

ULUSLARARASI KATILIMLI KONURALP ÇELTİL ÇALIŞTAYI, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015, ss.35

Pirinç kepeğinin işlenmesi ve insan beslenmesindeki önemi

Konuralp Çeltik Çalıştayı, Düzce, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2015

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66

Kısa ve Orta Dalga Infrared (Kızılötesi)ile Çeltik Kurutmanın Pirinç Randımanı ve Enerji Tüketimi Üzerine Etkisi

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.107-108 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.66

Infrared (Kızılötesi) Kurutmanın Domatesin Toplam Fenol, Antioksidan Kapasite ve Hidroksimetilfurfural Miktarına Etkisi

Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.105-106

Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient (Sözlü Bildiri)

7th International Congress Flour-Bread, Opatija, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40

Infrared Stabilized Rice Bran: Nutricious Breadmaking Ingredient

7th International Congress Flour-Bread, OPATIJA, Hırvatistan, 16 - 18 Ekim 2013, ss.40

Meyve ve Sebze Kurutma için Infrared Kurutucu Tasarımı

II. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2013, ss.19

Middle Infrared Drying Of Tomato

XXXIV CIOSTA CIGR V Conference 29 June -01 July, Efficient and safe production processes in sustainable agriculture and foresty,, Viyana, Avusturya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.101-104

The effect of infrared drying on ß-carotene and lycopene content of tomato

International Food Ccongress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1-2

Parsley drying with modified household microwave oven.

International Food Congress- Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1095

Nuclear magnetic resonance spectroscopy and food application

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.2

The effect of pea (Pisum sativum L.) originated asparaginase onacrylamide formation in some bread types

International Food Congress - Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.695

Gyot’a Dair...

I. Eser Analiz Çalıştayı, Denizli, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2010, ss.93

Production and Investigation of Some Properties of Chickpea Bread

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.447-448

Comparison of HPLC and LC/ESI-MS/MS Methods For Determination of Acrylamide In Wheat, Barley And Rye Malts

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.413

Determination of 12 Phenolic Acids by a Validated HPLC Method: Its Application To Some Plants From Ida Mountain (Kaz Mountain/ Kazdaği)

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, ss.579 Sürdürülebilir Kalkınma

A Research on the Facility of Drying Mantı (Mantu) with Infrared Technology

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.166

Alternative Technologies To Maize Drying

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.147

Ezine peynirinin Üre-PAGE yöntemi ile kazein fraksiyonlarının belirlenmesi

3. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006, ss.25

Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25

Fırın Ürünlerinde İngredient Olarak Süt Kaynaklı Ürünlerin Kullanımı

6. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.589-595

Fatty acid composition of traditional fermented and unfermented Turkish corn bread

AACC Annual Meeting, Washington State, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Ekim - 03 Kasım 1999, ss.25

Vitamin C nin Bitkilerdeki Tayinine Yönelik Bir Kapiler Elektroforetik Yöntem

XI. Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 1996, ss.25

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

112

Atıf (WoS)

640

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

772

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

25

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

22

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları