Academic Titles
-
2019 - Continues Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2019 Associate Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Associate Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2014 Assistant Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2002 Lecturer PhD
Canakkale Onsekiz Mart University, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
1995 - 2002 Research Assistant
Trakya University, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1995 Instructor
Anadolu University, Bilecik Myo, Gıda Teknolojisi
Managerial Experience
-
2015 - 2018 Faculty Management Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi
-
2004 - 2010 Faculty Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Mühendislik Fakültesi
Non Academic Experience
-
2024 - 2027 Gıda Bileşenleri ve Yeni Gıdalar Komisyonu
Ministry, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü
Advising Theses
-
BEZELYE ESASLI İÇECEK ÜRETİMİNDE FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Tuncel N. B. (Advisor)
A.Emre(Student), Postgraduate, 2022 -
KURUTULMUŞ BUĞDAY UNU ÜRETİMİNDE İNFRARED TEKNOLOJİSİNİN KULLANILABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI VE İNFRARED DESTEKLİ RİBBON MİKSERİN TASARIM PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Tuncel N. B. (Advisor)
F.KORKMAZ(Student), Doctorate, 2022 -
Nohut çimlendirme koşullarının optimizasyonu ve erişte üretiminde kullanım olanaklarının incelenmesi
Ekici L., Tuncel N. B. (Co-Advisor)
H.POLAT(Student), Postgraduate, 2021 -
MİKRODALGA UYGULAMASININ BUĞDAY, ARPA VE ÇAVDAR UNLARININ NİŞASTA ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Tuncel N. B. (Advisor)
Ö.TOK(Student), Postgraduate, 2021 -
Isıl İşlem Uygulamasının Dehidre Patates ve Patates Ununun Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkisi
B.Alptuğ(Student), Postgraduate, 2018 -
Olgunlaşmamış Pirinç Ununun Çerez Tipi Ekstrüde Ürün Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
B.Burak(Student), Postgraduate, 2018 -
Stabilize Ham Pirinç Tanesi Ununun Glutensiz Ekmek Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
M.ÖZER(Student), Postgraduate, 2017 -
Kinoa’nın Erişte Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
S.ENE(Student), Postgraduate, 2017 -
Ham Pirinç Tanesinin İnfrared (Kızılötesi) Enerji İle Stabilizasyonu
F.YILMAZ(Student), Postgraduate, 2017 -
Ultrases Uygulamasinin Baklagil Kepeklerine Etkisi ve Baklagil Kepeği Katkili Erişte Üretimi
E.KAYA(Student), Postgraduate, 2016 -
Ultrases Uygulamasının Bazı Bakliyat Çeşitlerinde Nişasta Üretimine ve Yapısına Etkisi
M.KARAMAN(Student), Postgraduate, 2016 -
Ülkemizde İşlenen Bazı Çeltik Çeşitlerinin Kalite ve Besinsel Özelliklerinin İncelenmesi
D.ÖZİPEK(Student), Postgraduate, 2014 -
Infrared (Kızılötesi) Uygulamasının Keten Tohumunun Kimyasal ve Duyusal Özellikleri ile Siyanojenik Glukozid İçeriğine Etkisi ve İşlenmiş Keten Tohumunun Tarhanada Kullanımı
A.UYGUR(Student), Postgraduate, 2014 -
Çeltik Yan Ürünü Olan Kepeğin İnfrared (Kızılötesi) ile Stabilizasyonu ve Elde Edilen Stabilize Kepeğin Gıda Ürünlerinde Değerlendirilmesi
N.YILMAZ(Student), Doctorate, 2014 -
Feijoa (Acca Sellowiona)’nın Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması, İnfrared Kurutma Yöntemi ile Kurutma Parametrelerinin Belirlenmesi
N.KURTAR(Student), Doctorate, 2013 -
İnfrared Kurutma Yönteminin Kurutulmuş Mantı Kalitesi Üzerine Etkisi
N.ARSLAN(Student), Postgraduate, 2012 -
Bozcaada’da Üretilen Kırmızı Şaraplarda Üretim Aşamalarının Antioksidan Yapıları Üzerine etkisi
G.ATAOL(Student), Postgraduate, 2012 -
Çanakkale Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Buğdayların Ekmeklik Kalitesine Çeşit ve Çevre Faktörlerinin Etkisi
Ö.ERYAŞAR(Student), Postgraduate, 2011 -
Farklı Tahıllardan Üretilen Malt Unlarının Akrilamid Düzeylerinin Belirlenmesi
Z.KÜÇÜK(Student), Postgraduate, 2009 -
Farklı Kurutma Tekniklerinin Mısırın Fiziksel Kimyasal ve Toksikolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
N.YILMAZ(Student), Postgraduate, 2008 -
Bazı Katkı Maddeleri İle Süneli Unların Teknolojik Özelliklerinin Düzeltilebilmesi Konusunda Bir Araştırma
P.ALTIN(Student), Postgraduate, 2007